Gott och blandat

Idag vaknade jag i lugn och ro och kunde äta, sminka, packa, och klä på mig utan att stressa. Sedan tog jag moppebilen till strålningen. Det var riktigt läskigt att köra, det var verkligen snorhalt! Jag körde i typ 20 km/tim hela vägen, men var ändå livrädd.

Idag tog det lite extra tid på strålningen, maskinen krånglade lite. Såklart den gör det när man har bråttom. Jag som ville kolla på en match, men den missade jag tyvärr.

Sedan kom mamma och hämtade upp mig, Joel, och Jackie, hos pappa. När vi precis hade kommit hem och gick ut ur bilen, körde Ann och Madde upp på parkeringen. Vi fikade och hade riktigt trevligt, även fast det bara blev en snabbvisit.

Sedan åkte vi till mormor, som fyller år idag, grattis grattis! Vi kom lite senare än resten av släkten, då Love hade hockeyträning, men alla var kvar som tur var. Har haft en supermysig kväll här.

Idag har jag varit rätt stressad. Känns som det är mycket som händer nu kommande dagarna, och jag har inte så mycket koll. Jag brukar annars vara rätt bra med min almanacka, så fort jag får allt inskrivet där kan jag lugna ner mig. Haha måste verkligen alltid ha koll annars får jag typ panik.

Senaste dagarna har jag haft väldigt mycket ischiaskänningar. Obehagligt, känns typ nästan som växtvärk fast lite starkare. Det är ju för att min tumör klämmer nerverna uppe i ryggen, och just nu sväller tumören lite när den strålas. Hoppas att det går att reglera medicinerna så att det blir bättre, men är ju rätt fullproppad med mediciner redan.

Om du skulle vilja ha ett av de fina armbanden, som jag visade i mitt inlägg igår, så kan du skriva ett sms till 0735429994, eller skriva till Susanne Zeeck på instagram. De kostar 100 kr, och går till en väldigt bra sak, barncancerfonden.

Imorgon är det planerat att jag ska åka till Kungsberget efter strålningen, med Love och Loves pappa Danne. Fick det av Danne i födelsedagspresent. Det blir premiäråket för det här året. Ska bli så himla kul att åka snowboard igen, har saknat det så mycket. Tänkte försöka mig på att filma med min nya kamera, hoppas det blir bra. Idag hann Love också prova sin nya snowboard, som han fick av mig och mamma i julklapp. Som tur var passade allt bra och han gillade den. :) Vi kommer förmodligen komma hem sent, och jag kommer nog vara väldigt trött, så jag kanske bara lägger upp lite bilder.

Här är de fina armbanden som dom pärlar. Fanns andra färger också. Tycker absolut att ni ska köpa ett. :)

Här hittar ni Junos sida på barncancerfonden. Där kan ni läsa mer om Juno, och skänka valfri summa.

Gillar