Golfproffs.. hehe

Det var upp ur sängen tidigt idag, och oj vad det var jobbigt. Vi skulle vara på golfbanan redan klockan nio.

Sista golfkursen avklarad. Nu är det bara några tester kvar tills jag har ett grönt kort. Idag gick det faktiskt rätt bra. Vi fick slå med drivern idag, och för er som inte vet va det är så är det den klubban som man kan köra längst med, kortfattat. Det var superkul att få iväg några bollar, då jag lätt tappar humöret när jag slår andra slag som är svårare. Det jag dock råkade göra idag var att ha sönder en klubba, hehe. Som tur var gjorde det inget. Men pinsamt var det haha.

Efter golfen blev det en rejäl powernap i soffan, och konstigt nog vaknade jag med världens huvudvärk. Och det har hållit i sig sen dess så dagen spenderas i soffan framför youtube, det funkar det med.

Tror min huvudvärk har att göra med min stress just nu. Hundra bollar i luften känns det som, och i veckan kommer jag knappt vara hemma någonting. Mitt i allt är jag ju dessutom nervös över röntgen som är snart, där vi ska se om tumören har förändrats någonting. Det känns så oförskämt bra just nu, är pigg och har nästan inte ont alls. Idag började vi dessutom trappa ner ytterligare på medicinerna, så vi får se om det kommer några genomslag av smärta. Hoppas att jag slipper det!

Gillar