Glad och positiv

Fina ni, vet inte hur jag ska tacka er nog! Ni ger mig så mycket kärlek, lycka, och kämparglöd. Läser och ler igenom varenda kommentar och tar åt mig av era fina ord.

Vi kom hem från sjukhuset igår, och det var verkligen så skönt att få komma hem igen. Något jag insåg är att jag inte uppskattar min säng tillräckligt mycket när jag är hemma. Min egna säng står högt upp på listan jag saknar mest när jag ligger inne. De har typ de oskönaste, hårdaste och minsta sängarna i universum. Tyvärr är det ju inte förrän man tvingas ligga i dessa som man uppskattar sin egna säng tillräckligt mycket. Och om man tänker efter så ska jag vara glad över att jag ens har en säng, tänk så många människor som inte har det. Inatt ska jag krama om sängen extra hårt!

Igår kom Alva efter skolan. Hon hade mycket plugg, så jag gav i förslag att vi skulle ta en pluggdate. Det tackade hon inte nej till. Hon kom hit, och vi snackade och uppdaterade oss om det nya som hänt. Jag plockade iordning lite snacks och dricka och sen satte vi igång. Hon pluggade och jag redigerade video. Emellanåt snackade vi såklart också. Tyckte det var ett himla mysigt sätt att umgås på, och smart också för den delen. Nästan alla mina vänner går ju i skolan, vilket innebär en hel del läxor som måste göras. Därför är detta ett smart sätt att träffas, då vi båda får en hel del gjort samtidigt. Detta är verkligen något som jag kommer göra igen.

Idag kom en av mina favoriter från HSV ut, och det blev lite längre snack om mitt mående osv. Och faktiskt så mår jag rätt bra just nu. Lergigan funkar för mig, och det känns skönt att vara tillbaka på glada banor igen. Allt känns så mycket lättare att ta itu med.

Efter att jag fixat iordning mig tog jag bussen till stan och Amanda. Hade nämligen planerat att vi skulle organisera i hennes rum, jag alltså, Amanda hade nämligen ingen aning om min plan haha. Det blev en trip till Ikea, alltid lika mysigt. Blev en hel del vi hittade där. Sen var bara det jobbiga momentet att ta med allt på bussen. Dessa dagar saknar jag min bil extra mycket, men förhoppningsvis är den fixad inom kort!

Hemma hos Amanda bjöds det på tacos till middag, favoriten.<3 Sedan organiserade vi med allt vi köpt till Amandas rum. Jag älskar verkligen att göra sånt. Det är jag kanske som tonåring rätt ensam om haha. Sedan var Amandas mamma snäll att skjutsa hem oss till mig, och nu är det som vanligt soffhäng.

Juste, vill ju bara beskriva min lycka över att jag äntligen fått tillbaka mitt vinterland! Satt ju typ förstörd och kollade ut genom fönstret när snön töade bort sist. Det blev slask, och allt blev bara så grått. Men nu blev det kallt igen, och snön vågade sig fram. Det blir så mycket ljusare, finare, och gladare på en gång. Så imorgon är planen att gå ut och fota lite härliga foton i det fina ljuset. Eller ja, jag ska försöka med det iallafall.

Startar hursomhelst denna helg riktigt glad! Hoppas ni gör detsamma! Kramis! <3


Var faktiskt jätteduktig på att knäppa bilder idag. Det tråkiga är dock att min bloggportal strulat mycket på sistone och det bara laddar när jag försöker lägga upp bilderna, spelar ingen roll hur länge jag väntar. Ibland har jag tur med vissa bilder, dessa var en av dom, för vissa laddar nämligen upp på en gång, konstigt..

Gillar