Glad kiwi och SVT-länk

Idag var jag och lyssnade på kören, som Isabell var med i förut. De sjöng verkligen så himla fint. Det var en låt som jag verkligen reagerade på, blev liksom ledsen utan och veta varför. Jag visste att jag hade hört låten, men kunde inte komma på varifrån. Annika och Lisa blev också väldigt berörda. Efteråt berättade dom att den låten hade spelats upp på Isabells begravning. Då förstod jag varför jag reagerade som jag gjorde. När alla låtar spelats upp, gick jag och Annika upp på scenen, och delade ut rosor till alla i kören, orangea rosor för leukemi, för Isabell. Alla intäkter från konserten gick oavkortat till barncancerfonden!

Efter konserten handlade jag och mamma det sista inför min födelsedag imorgon. Är jättenervös för att det kommer komma så många. Dessutom har jag ingen koll på vad som händer. Det är nämligen mina kompisar som har styrt upp allt tillsammans. Bästa dom!

Sen kom Alva och Vickan hit för att fira mig lite i förskott. Öppnade dörren, och där stod de i en varsin onepiece! Vickan var en igelkott, och Alva ett unicorn, så himla kul! Fick världens finaste presenter. En kaninonepiece, så att jag kunde vara med i klubben haha, en berlock, och en highlighter från mac. Men det bästa var att dom kom hit och uppvaktade mig. Mina fina!

Jo, jag glömde ju länka SVT inslaget så det kommer här.

Här är berlocken jag fick! KIWI! Så himla kul!

Gillar