Gåvor

Denna dagen gick alldeles för fort.

Eftersom vi kom hem väldigt sent igår, så fanns det inte på kartan att gå upp supertidigt idag. Tyckte därför tio var en ganska bra tid. Det bara smärtade i kroppen när jag skulle upp haha, var riktigt trött. En av anledningarna till att vi inte sov bort hela dagen var för att jag hade en sak inbokad. Gunnar, pappa i en familj som jag träffade på sjukhuset (hängde ni med haha?!) har nämligen lyckats ringa runt och fått ihop en massa leksaker, som vi gav till barnonkologen på Akademiska. En del av leksakerna skänkte BR, och den andra delen hade det startats en insamling för att få ihop. Tre stora säckar med leksaker fick vi, som jag sedan fick vara med att leverera ut. Riktigt kul, och riktigt fantastiskt av alla som hjälpt till med detta. Det var nästan tomt med leksaker tidigare, så dessa leksaker kommer verkligen göra nytta på avdelningen. STORT tack till alla som var med på en kant och hjälpte till med detta!

Efter leveransen av alla leksaker åkte jag, Vickan, Alva, och pappa till Ikea. Där träffade vi Vickans lillebror och mamma, och käkade lite lunch tillsammans. Det var supermysigt och tyckte det blev en liten rolig grupp haha. Sedan gick vi till stan och kollade på bandanas. En sådan där jag hade i håret, på bilden jag lade ut igår. Har helt snöat in mig på dem. Känner mig lite "tjejigare" på något sätt. Lyckades komma hem med FYRA stycken, alltså hur lyckas jag?! Som tur var var de inte alls dyra, och de kommer bli väl använda.

Nu är jag och pappa på en liten dejt haha. Först var vi och åt på Dragonpalace, och snart ska vi på bio. Kul att få lite egentid med pappa igen. Tycker att det är så underskattat att hänga med sina föräldrar. Det behöver iallafall jag göra oftare.

Önskar er en trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Saga du är ett energiknippe, förstår inte att du orkar. Mysigt med pappadejt! Kram till er båda 💕💕