Gapskratt

Började min dag med att åka och hämta Ludde för att sedan åka till Gränby. Det var nämligen dags för storhandling i båda hushållen. Kom ut därifrån med fyra stora pappkassar, två plastkassar och ett flak öl (till Ludde). Kom sedan på att min bil inte är så stor haha. Vi lyckades på något konstigt vis pressa in allt i bilen, och som jag skrattade alltså. När vi körde hemåt kände man verkligen hur baktung bilen var haha.

Först en sväng till Ludde. Där storstädade vi, för han har verkligen en "ungkarlslägenhet" haha. Vi fixade disken, dammsög, dammtorkade, och torkade upp en pöl i hans kylskåp haha. Ingen ordning och reda när jag inte är där haha.

Sedan åkte jag hemåt och gjorde i princip samma sak, rensade frys, kyl, och skafferi. Slängde en hel kasse med utgången mat. Helt galet mycket. Hann precis bli klar innan jag var tvungen att åka iväg igen. Den här gången till min farbror och hans fru. Hans fru, Åsa, fyller nämligen år imorgon, så det var födelsedagsfirande för henne idag. Supermysigt att träffa några i släkten, plus en del släkt från hennes sida som jag aldrig träffat förut. Supergod mat, och fika bjöds det också på.

Nu sitter vi här i soffan hela familjen, jag, pappa, Joel, Jackie, och Jenny. Det som jag gillar allra bäst. :) Hade tänkt att göra en massa andra grejer idag också men det hanns verkligen inte med. Dagen bara flög förbi. Men det kanske är bra det med?! Planerna får jag spara till någon annan dag helt enkelt.

Trevlig helg på er!

Gillar