Fullt ös med massor av besök!

Måndag 15/8

Klockan nio stod jag redo på sjukhuset för att ta blodprover, som skulle kontrollera om jag var klar för cytostatika. Blodproverna togs, och vi kilade ner till ingång 78 för att göra hörselkontroll. När vi var tillbaka 1,5 timme senare, trodde vi att cytostatikan var färdig och klar för att påbörjas. Nej tydligen inte, för då hade de inte ens gjort beställningen osv osv. De sa att vi skulle få sätta igång vid 15.30 istället. Väldigt irriterande, men det var inget som kunde påverkas så det var ingen idé att lägga ner energi på det. Det slutade med att det sattes igång vid 17-tiden. Då var jag irriterad. Det hade varit massa strul hela dagen. De hade varit underbemannade, och därför hade mycket glömts bort och inte hunnits med.

Tack, bästa, gladaste, Johan, för att du tittade in till mig! Perfekt timing, och du får alltid mig på bra humör haha!

På kvällen skulle min lillebror, Love, komma på besök med sin pappa. Självklart ville jag ju vara vaken och träffa honom. Men jag visste också att jag skulle få fruktansvärt ont i magen om jag inte skulle ta de där medicinerna (som gör att jag somnar). Dom hann iallafall komma precis innan jag började få riktigt ont, så efter någon timme somnade jag.

Tisdag 16/8

Igår hade jag massvis med besök, inte en lugn stund. Verkligen jättekul! Cissi och Johanna var här nästan hela dagen. De kom vid 12-tiden med mat från Max, jag kunde inte varit nöjdare haha. Vi satt och pysslade och snackade ett tag nere vid lekterapin.

Vid 15-tiden kom en vän till familjen till oss. Jätteskönt att få träffa henne, det var så länge sen! Och så kom hon med en jättefin present till mig, tack!

Det räcker inte där, för Alva kom också förbi, och vi satt alla fyra (jag, Alva, Cissi, och Johanna), och pysslade ett tag. Vi snackade en massa om skolstarten och hade det bara allmänt mysigt!

Och på kvällen kom även pappa och Joel!

Onsdag 17/8

Idag var det dags för skola. Första dagen på gymnasiet. Är jag verkligen så stor? Haha! Jag var väldigt nervös måste jag erkänna, ville inte att någon skulle se att jag var sjuk. Jag tror att jag lyckades dölja det rätt bra, för när jag hade satt på mig peruken, lösögonfransar, och sminkat mig, så var det många här på avdelningen som inte ens kände igen mig haha. Jag kom dit iallafall, och det kändes jättebra. Min klass verkade jättebra, och mentorerna likaså. Dock var vistelsen bara 75 min, vilket var lite tråkigt. Jag hade velat hänga med lite till, men det tillät inte mina läkare.

Hursomhelst så tror jag att jag älskar alla som jobbar här på sjukhuset! Precis innan jag drog iväg till skolan, kom en sköterska in till mig, med en jättefin penna och ett lika fint sudd, och önskade mig lycka till. Hur gulligt är inte det!

Sen kom min moster Åsa förbi, och gav mig världens roligaste present haha, visar bild nedanför. Åsa är också en pysseltjej, visade det sig när jag drog med mig henne till lekterapin. Även Cissi anslöt, och vi satt i flera timmar och tillverkade fina drömfångare.

Idag har det verkligen varit en toppendag! Jag är så himla lycklig!

Gillar