Full fart mot akuten!

Hej allihopa!

Första, och den jobbigaste dagen, är över. Dagen började med ultraljud på hjärtat för att se om något hade påverkats. Det hade det tyvärr gjort. Det låg fortfarande inom normala nivåer, men det var sämre än det var innan cellgifterna sattes in. Sen sattes portnålen, lika smidigt som förra veckan. Det är sådan stor lättnad för mig, och min rädsla blir successivt mindre.

Precis när cellgifterna kopplades på fick jag ett sms från pappa, att han låg på akuten. Eftersom han kopplat mobilen till företaget så gick det inte att nå honom. Istället sprang jag och mamma ner till akuten härifrån. När vi kom dit blev vi positivt överraskade av hur väl vi omhändertogs. Kanske inte konstigt då jag stod där flintis, med både Bosse och Bärra. Pappa hade flyttats till en avdelning vid det laget, så vi sprang vidare dit och hälsade på. Han mådde hyfsat bra då. Han hade fått lite morfin för smärtorna.

Jag blir så orolig när pappa åker in till sjukhuset för det har han liksom typ aldrig gjort. Så när han väl gör det så är det rätt allvarligt. De tror att de kan vara blindtarmsinflammation.

Som vanligt får jag ju värsta kramperna av mina cellgifter, så jag var tvungen att snabbt åka tillbaka till min avdelning, för att jag skulle få mina mediciner för att somna. Det slutade med att jag sov i typ 4 timmar, riktigt skönt att slippa smärtan, idag fick jag dem dessutom i tid.

Morfar var här när jag vaknade. Han hade gjort mamma lite sällskap medan jag sov. Vi åt lite middag ihop. Kul att få träffa morfar igen, det var ett tag sen. Det är verkligen så kul att få besök.

Bästa sjuksköterskan Johan jobbar inatt, och vi smet iväg till pappa igen för att hälsa på och lämna laddare. Jag tog Bärra, och han tog sparkcykel. Tur att det var tomt i korridorerna för det gick snabbt haha. Skönt att få se pappa igen, blir så orolig. Nu sover halva familjen här på sjukhuset hehe.

Hoppas du är bättre imorgon papi, älskar dig! <3

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Godmorgon. Så skönt att nålen gick ok idag också. Hur var det med Björn? Vi var i samma position när Malin var sjuk. DÅ fick vår yngste son bukhinneinflammation. Mamma och två barn på samma sal till slut. Kram och hälsa från oss. 💕