Oförklarlig trötthet

Jag började min fina fredag på sjukhuset. Min pump behöver nämligen läsas av varje dag, iallafall till en början. Inom kort kommer hemsjukvården förhoppningsvis vara inkopplade så jag slipper så mycket sjukhus som möjligt. Känns riktigt skönt att inte behöva åka upp till sjukhuset för minsta sak, nu är det dom som behöver röra på sig och inte vi. Dock väldigt psykiskt jobbigt att behöva veta att man är i det skedet, att man behöver hemsjukvård.

De läste av pumpen, och vi var klara att gå därifrån, men att springa ärenden med mamma i stan när man är skittrött var inte så lockande. Skulle träffa min kompis Vickan i city några timmar senare också, och då tyckte jag att det smartaste beslutet för mig var att stanna kvar på sjukhuset och sova några timmar, för att vakna upp lite piggare. Planen var en liten powernap. Liten blev den inte, tre timmar hehe. Trots att jag sov så länge var jag ändå helt galet trött alltså, kände mig seg och energilös.

Därefter tog jag mig ner till Gågatan, där jag mötte upp Vickan. Först bjöd jag födelsedagsbarnet (Hurra hurra!) på fika, och sedan gick vi på stan och kollade kläder. Mitt i shoppingletandet kom plötsligt känslan av att jag var ca en sekund från att spy, så jag kutade ner från trappan och ut på gatan där jag försökte hitta ett litet undangömt ställe, ifall det värsta skulle ske. Vi lyckades hitta ett hyfsat bra ställe och jag stod där ett bra tag för att känna efter om det var falskt alarm eller inte. Jag hade tur, känslan gick över efter någon kvart, så konstigt bara hur det kom på en halv sekund?

Blev en tidig middag på Tacobar, som Vickan så gärna ville ha, supergott. Tyvärr smet hon från mig redan vid klockan 18, då hon var tvungen att röra sig till samlingen med laget för att spela innebandymatch. Ett litet tag hann vi träffas iallafall, och det var verkligen så trevligt! Nu när skolan är igång och jag ligger inlagd, är det svårt att pricka in ett datum att ses.

Eftersom jag vill att saker ska hända exakt hela tiden så ringde jag till Alva efter middagen, och frågade om hon ville komma och ha fredagsmys med mig. Det ville hon så gärna. Vi hade det riktigt mysigt! Men så var det ju en liten detalj som förstörde det lite. Jag var så otroligt trött! Inte en vanlig trötthet, utan jag kände mig helt borta typ. Gick och lade mig med en olustig känsla i kroppen, det var något som inte riktigt stod rätt till. Försökte blogga i säkert en timme, men ögonen bara föll ihop mellan vartannat ord. Så klockan 22 var det tack och godnatt för mig.

Hår har vi födelsedagsbarnet! Hela 17 år, fyllde hon i fredags! Galet hur mycket jag älskar denna tjejen alltså! Hur go som helst och har nog inte skrattat så mycket med någon annan person än med denna tjej! Fantastisk och helt jäkla underbar helt enkelt! <3

Gillar

Kommentarer

Marie
,
Tröttheten kanske är en reaktion på allt du har varit med om den senaste tiden, och att det släpper när du nu har fått komma hem igen! Ge dig själv tillåtelse att vila lite!! Kram
Malin
,
❤❤❤
PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Hoppas att du får komma hem snart och känner dig piggare. Jag har precis snubblat in här. Är du på bättringsvägen? Kram
nouw.com/patricciabergsten
Pias
Pias,
Instämmer med Marie, ge dig själv tillåtelse att vila (precis som du så klokt gör) Kroppen är fantastisk, vet vad du behöver för att läka, reparera, bygga upp. Varm kram
nouw.com/pias
Anna
,
Saga 💐🐝💛
Mikaela Eklund
,
Vilket fint firande du gjorde för Vickan ❤️❤️
Catarina
,
Förundras över hur bra och välformulerat du skriver! Och ändå säger du att du sällan eller aldrig öppnar en bok! Fantastiskt.