Inse att man är allvarligt sjuk

Fredag 27/10

Natten på sjukhuset var bra, vilket betydde att jag skulle få komma hem. Det var verkligen en sådan himla lättnad! Efter exakt tre veckor inlagd på sjukhus blev jag äntligen utskriven helt och hållet från sjukhuset. Nu är det hemsjukvården som ska ta hand om mig framöver. Som sagt både skönt men också ångestfyllt. Skönt att slippa sjukhuset, som jag blir helt konstig i huvudet av, men också så sjukt att jag får vård i hemmet, för att jag är inne på min sista period i livet.

Försökte jobba ifatt lite med bloggen, som jag försöker varje dag, men ändå har det slutat med att jag bara orkar ett inlägg om dagen, och sedan är jag slut. Bloggen är verkligen en sak som stressar sönder mig just nu för att jag ligger efter, då jag verkligen vill skriva om varje dag, men samtidigt ska det inte vara en stress. Så fort jag skrivit ifatt dagarna kommer jag förhoppningvis lugna ner mig.

Och sen har vi det här med sömnen. Oftast sover jag bort hela förmiddagen, och tar dessutom en powernap på eftermiddagen, på ca tre timmar. Så jäkla drygt att vara så himla trött, jag vill inte sova bort mitt liv liksom. Det är medicinerna som spökar, svårt att hitta en perfekt dos, och när jag får lite överdos konstant så reagerar min kropp på så vis att jag blir skittrött. Ska såklart inte skylla allt på medicinerna, jag har ju en jävla tumör som gör att min kropp blir trött...

Vickan kom på kvällen och vi hade godismys framför Idol. Det var väldigt mysigt och det är en grej jag verkligen uppskattar, speciellt efter vår långa vistelse på sjukhus.

Lördag 28/10

Surprise, gissa vem som sov till tolv! Jag! Vet inte varför, men jag vaknade inte på något bra humör tyvärr. Jag var arg typ hela eftermiddagen och stängde mig inne. Tog en lång dusch för att rensa tankarna lite, städade lite på rummet, och fixade mig själv lite. Jag har inte hunnit med att bry mig om hur mig själv på sjukhuset, har varit för mycket annat.

På kvällen kom Knut hit och lös upp min trista dag. Vi gosade ner oss i soffan framför TVn. Så skönt att få lite närhet, precis vad jag behövde.

Sista natten på sjukhus. Över 90% syre i blodet, utan syrgas, vilket var superbra!

Gillar