En kväll som en vanlig tonåring

Fredag 22/12

Igår var det Isabells födelsedag. Hon skulle blivit 18 år, den åldern man bara LÄNGTAR efter. Och det gör ont i mig att hon inte fick bli det. Hon hade ju knappt hunnit starta livet, våran fina Isabell. Samtidigt som vi alla sörjer henne och känner att livet är orättvist, så fanns faktiskt denna fantastiska människa i 16 år, vi fick ha henne på lån. Jag kände henne inte alls länge men jag fick ändå chansen att träffa och uppleva henne, och det är jag så oerhört tacksam över. Hon har verkligen satt så många spår i mig, och i hjärtat bär jag henne alltid mig. Inte är det bara Isabell som har tvingats lämna denna värld för tidigt, utan också alla andra barn som har gått bort i denna vidriga sjukdom. Det är julafton, och och jag hoppas att ni kan gissa vad jag vill ha i julklapp. Klicka här för att ge mig min allra största önskan i ju. (Stort TACK till alla er som redan har bidragit. Vi har lyckats samla in galet mycket pengar)

Eftersom det var Isabells födelsedag åkte jag igår hem till hennes moster Lisa , där vi träffade släkt och familj. Lite fika och prat, och sedan åkte vi till graven där vi tände ljus, lämnade blommor osv. Vi släppte iväg en thailändsk lykta, som en liten födelsedagshälsning från oss till henne där uppe i himmelen. Aldrig någonsin släppt iväg en sådan, sjukt vackert och stillsamt på något sätt.

Men så fick jag reda på en sak igår som gjorde mig så otroligt arg och ledsen. Jag köpte förut en jättefin solcells-ljusslinga som låg fint ringlad runt hennes grav. Och så hade de också köpt som små solcells-fjärilar som också låg där, båda dessa betyder väldigt mycket för oss, dom är noga utvalda så att säga.. Igår fick jag reda på att de har blivit stulna från hennes. Kan verkligen INTE begripa vem eller vilka människor som har varit så hjärtlösa och stulit från en gravplats. Jag kommer aldrig kunna förstå hur i helsike man tänker när man gör något sådant. Vet inte varför jag ens tar upp detta här, ni har ju inte direkt gjort något. Men skriver detta i ren frustration, blev så ledsen av detta, tur att det bara var materiella saker, som går att ersätta.

När jag kom hem var det dags för revansch-sleepover. Min födelsedag blev ju som ni vet inte riktigt som jag önskade i måndags, så därför tyckte jag att vi helt enkelt skulle göra om myskvällen, men denna gången beslutade vi oss om att någon smärta verkligen inte var bjuden. Så det blev en mysig födelsedagsfirande/minijul-kväll. Vi bakade hemmagjord pizza till middag. Jag brukar vara lat och köpa färdiga pizzakit, men det finns ju egentligen inget som slår hemma-hemmagjord helt och hållet, det är ju bara så så gott. Så varje person fick en varsin liten pizza att toppa haha.

Efter typ fem tuggor av pizzan blev jag väldigt illamående, eller rättare sagt fruktansvärt illamående. Tycker det är så konstigt, jag hade knappt fått i mig någon mat alls under dagen och var jättehungrig. Slutade med att jag inte ens kunde sitta kvar vid bordet utan behövde istället lägga mig ner i soffan. Tog medicin mot illamående, något som inte fungerande särskilt bra. Vilade en stund i hopp om att må bra igen men njae, såklart ville det inte ge sig Förstår inte varför det blir såhär, varför kan jag inte få i mig något?! Undrar så vad anledningen är. Juste! Måste få berömma er ännu en gång! Ni är ju galet GRYMMA på att ge mig tips. Uppskattar det så mycket. Provat mig fram lite, och ja, nu blir det en hel del smoothies/milkshakes i detta hushåll. typ varje dag haha. Hoppas på att matlusten snart kommer tillbaka, om jag känner mig själv rätt så kommer jag snart ledsna på detta också tyvärr.

Dagen avslutades iallafall jättebra. Det blev en liten julklappsutdelning och efter det var det tjejmys deluxe, tända ljus, ansiktsmask, målade naglar och noppade ögonbryn haha. Det var verkligen så härligt, och jag uppskattade så mycket att jag slapp ha ont. Varför jag älskar sådana här kvällar extra mycket är för att det är dom som får mig tillbaka till det lilla "normala" livet. Jag kan på detta vis få känna mig som alla andra i min ålder, och passa in. De stunderna värderar jag högt.

Nu säger jag godnatt från denna tjej! Glad jul på er!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
God Jul Saga! Jag hoppas att du får en fin julafton och att du slipper smärta och illamående så att du bara kan njuta.
För dig okänd läsare
,
Du skriver så fint Saga! Sätter in en slant till din insamling och hoppas den kan bidra och ge värme till många <3
Anna
,
God Jul Saga 🐝💐🎄
Maria
,
God jul fina Saga till dig och din familj 🎁 🎄 ⭐️ ❤️
Helene K
,
Härligt med din tjejkväll. Hoppas du kunnat äta lite julmat idag! Önskar dig och din familj en riktigt riktigt God Jul! 🎅💛🌲
Petra
,
Hoppas du haft en glad och mysig julafton Saga! Att du fått vara smärtfri och kunnat äta. 😍🙏🏽🤶🏻🎁 Kram! 🤗
Carina
,
Hoppas du får en lugn jul och kan få i dig några goda smoothies. God Jul ⭐ och kramar till dig
Naatly
Naatly,
GOD JUL i efterskott fina Saga ❤️
nouw.com/naatly
Sara c
,
Vill bara önska dig en fortsatt mysig julhelg Saga
Malin
,
God Jul❤❤❤🎅🎅🎅🌲🌲🌲