Fotografering

Idag vaknade jag upp på ett mycket bättre humör än igår. Så himla skönt! Njöt av lugn och ro, tog en kopp te, och bestämde att jag skulle sminka mig efter strålningen istället. Hela dagen blir så himla mycket bättre när man inte stressar, utan har en rofylld morgon!

När jag strålas får jag lyssna på radion, och på radion är det verkligen samma låtar hela tiden, plus massor av reklam. Igår kom jag på att jag kunde sätta på min Spotify spellista istället. Det känns som att det går snabbare när man har bra musik att lyssna på. Haha frågan är ju varför jag inte kom på det här för typ fem veckor sedan?!

Efter strålningen åkte jag hem till mamma. Jag sminkade mig, och pappa kom. Sedan kom även en fotograf, och fotade hela familjen till tidningen Allas. Till och med Jackson (min katt) fick modella idag. Haha, ingen av oss är ju särskilt bekväm framför kameran. Fotografen tog lite annorlunda bilder, men jag hoppas de blev fina!

Sedan följde jag med pappa in till stan igen. Jag åt och vilade lite. Sedan hämtade jag upp Vickan med Benny (moppebilen), efter hennes träning. Hon ska sova här inatt! Har saknat henne så himla mycket. :D

Gick in på min mail! Kolla vad jag hittade! Aron hade spelat in en video till mig när han precis anlänt till Sydpolen, där han hälsade till mig. Blev så GLAD! Världens bästa Aron!

Gillar

Kommentarer

V
,
Hej en liten fråga hur länge strålas du varje gång du strålas?
SagaLundin
SagaLundin,
Jag strålas bara runt 5 minuter! Det som tar tid är att jag ska ligga exakt på millimetern så att jag strålas rätt! Sen är det lite andra grejer som också tar tid! Ett strålningstillfälle tar ungefär 40 min. Kram!
nouw.com/sagalundin
Emelie
,
Lyssna på poddar 😊 Då går tiden snabbt vill jag lova! Här är tips på några riktigt bra: Rättegångspodden, Fredagspodden, P3 dokumentär.
fiatorstensson
fiatorstensson,
Håller med om poddar! Så lätt att fördriva tiden med! Kram
nouw.com/fiatorstensson
Malin
,
Kram❤