Fotbollsskolan avklarad!

Och då var fotbollsskolan avklarad! Både skönt och tråkigt! Har ju verkligen varit en rolig vecka, men väldigt utmattande.

Idag var det poolspel (heter det så?) Det är som en turnering. Så egentligen behövde vi inte göra så mycket mer än att räkna målen som gjordes. Haha, ett jobb som jag sög på, är verkligen otroligt dålig på att hålla räkningen, men vi lyckades iallafall haha. Tog med solstolar som jag och några andra ledare satt i. Jag får nämligen ont i ryggen om jag sitter direkt på golvet/gräset då jag belastar ryggen för mycket då. Riktigt skön dag förutom att Vickan brände sig rejält...

Fotbollsskolan slutade med det årliga vattenkriget. För mig är det obligatoriskt, jag älskar det! Nästan alla deltagare var ute på den stora fotbollsplanen och sprutade vatten på varandra, så himla roligt. Blev helt dränkt haha.

Nu sitter jag, Alva, och Vickan hemma hos Vickan. Vi ska sova här inatt. Premiären för oss båda. Vi sover alltid hos mig när vi är med varandra annars, så detta blir en liten upplevelse, hon bor nämligen mitt ute i skogen haha. Mysigt men läskigt, är ju så mörkrädd haha. Får kramas med tjejerna!

Önskar er alla en trevlig midsommar!


Gillar