Första doppet i år!

Hej allihopa! Kul att så många kunde se vart bilden från igår är tagen. Ni har rätt vi är i Kåseberga, och jag är här med min pojkvän, Knut!

Idag blev det något bättre väder än igår, men fortfarande inte sådär jätteroligt tyvärr! Dock lyckades Knut få ner mig i havet idag!! Första doppet för mig i år faktiskt, helt sjukt ju! Och idag var det ju dessutom dåligt väder haha. Kändes som jag skulle få en hjärtattack när jag sprang ner alltså. Galet kallt haha!

Det tråkiga med dagen har varit att jag har haft lite småont i mitt ben hela dagen. Dessutom varit väldigt trött.. Hoppas verkligen på att morgondagen blir bättre på den fronten!

Gillar

Kommentarer

louise
,
låter härligt 😊 men du jag vill inte spekulera föör mycket men du har inte skrivit så mycket om smärtan på ett tag. är det något du undvikit eller har det blivit värre? kram
Annicka Lavemark
,
Kåseberga är vackert ställe. Njut om du kan. Hoppas värken i huvud och ben inte besvärar dig för mycket.💕💕
Anja
,
Du ska inte behöva ha ont. Det gör ont i mitt hjärta att läsa att Du har det. Jag hoppas att det varit bättre idag. Grattis till premiärdoppet i havet. Jag har inte vågat än. Väntar på minst 20 grader!