Förberedelser inför julafton!

Veckans sista strålning idag, nu är nästa strålning på tisdag. Äntligen julledigt!

Idag hade vi så himla kul, jag, Ludde, Joel, och pappa. Vi alla hjälptes åt i köket, lagade köttbullar och gjorde efterrätt till imorgon. Vi lyssnade på musik, och jag dansade som en galning, verkligen hur fult som helst! Jag tycker det är så kul när alla blir på så bra humör! Att vara med familjen och ha roligt, är det julen handlar om. Det är därför jag älskar julen så mycket!

Jag är så himla exalterad över imorgon. Ska bli så jäkla kul med den där överraskningen! Önskar jag kunde dela med mig här, men då är det en risk att berörda personer läser. Sen ska det bli så roligt att umgås med familjen och släkt. Jag verkligen älskar att ge bort julklappar, så det längtar jag väldigt mycket till. Jag tror att Loves min kommer att vara oslagbar. Tycker det är roligt att pricka in precis rätt.

Glömde skriva om Aron, att han kom i mål på Sydpolen för två dagar sedan! Vilken kämpe, hjälte, och förebild! Ni som har följt hans resa via hans blogg kanske är medvetna om att han blev sjuk, och därmed inte kunde skida hela vägen. Hittills har det ändå samlats in 6,3 miljoner. HELT SJUKT! 6,3 miljoner till barncancerfonden, helt underbart! Om det är några av mina läsare som har skänkt, så vill jag bara tacka er så himla mycket. Tack, det gör verkligen skillnad!


Haha, bjuder på världens fulaste bilder,men kul hade jag! :)

Gillar

Kommentarer

Kjell IK Sirius IBK
,
God Jul till dig Saga. Du är grym och stark. Kramar
Eva H
,
Spännande med överraskningar!
Hoppas du får en underbar jul.
VeraVirrVarre
VeraVirrVarre,
God Jul 🎅🏻
nouw.com/veravirrvarre
Lina
,
God Jul Saga! Jag vill egentligen inte störa så här mitt i julen, men jag har skickat ett mejl till dig som det är lite brådis med - bara så att du vet.
Lisa
,
vad vacker du är! god jul. Vi läser och hejar på dig varje dag.
J-Å
,
Du verkar vara en riktig spjuver!! 😊 God Jul!
Mikko
,
God jul till dig och familj
Annicka
,
Häftig dans Saga hängde grabbarna på?
Elisabeth
,
Du verkar vara en otroligt härlig tjej. Så stark och glad. Du är en fantastisk!!!!!
Malin
,
Kram❤