Förberedelser inför ett fint minne

Måndag 30/10

Som jag och Moa myste hela förmiddagen! Vi satt och kollade på datorn, och skrattade hur mycket som helst. Vi klev inte upp och åt frukost förrän klockan var halv ett.

Sedan började vi förbereda inför tisdagens bravader. Moa och hennes pojkvän hade nämligen fest i tisdags, och som ni vet hade jag och Moa bestämt oss för att matcha varandra. Något som jag också bestämde mig för var att det fick kosta vad det kostade. Har typ aldrig varit på en Halloweenfest, och när jag har varit på någon har jag aldrig riktigt klätt ut mig. Därför ville jag att detta skulle bli en kväll jag kunde blicka tillbaka på, och tänka på hur bra vi hade det. Därför ville jag att vi skulle köpa exakt det vi behövde. Eftersom jag fått pengar av er vill jag försöka skapa så roliga minnen som möjligt, och det var precis det vi gjorde.

Efter det åkte vi till Gränby, ett stort shoppingcentrum, och handlade det allra sista innan festen. Lämnade dessutom in min klocka på batteribyte. Fun fact, jag kan inte leva utan en klocka haha, blir verkligen helt galen när jag glömt den hemma. Och det händer verkligen inte ofta att jag glömmer den. Den sitter på min arm jämt och ständigt, spelar ingen roll vad det är för dag.

Lämnade av Moa på centralen så att hon kunde ta sin buss hem, och sedan åkte jag tillbaka till Gränby. Jag behövde hämta min klocka, samt köpa något att tugga på i bilen på hemvägen. När jag precis var på väg mot utgången för att åka hem, så sprang jag in i min kompis Cissi och hennes pappa. Det blev en spontanfika med dem. De åkte nämligen utomlands dagen efter, så det var himla kul att jag hann träffa dem innan de åkte iväg.

Sedan åkte jag hemåt igen mitt i rusningstrafiken, precis vad jag älskar. Alla har så bråttom, och när jag kommer där med min lilla moppebil som går 45 km/h så blir jag omkörd typ hela tiden. Och jag blir inte omkörd på något bra sätt, många gånger har någon varit nära att köra på mig, och andra gånger har någon varit nära att köra in i det mötande körfältet.

Vet att det är lite random att ta upp det här, men det är ändå en sak jag har velat skriva om länge. Jag vill inte behöva vara rädd för att köra bil bara bara för att jag råkar sitta i ett fordon som går saktare. Så snälla Ni där ute som triggas av att se våra orangea trianglar, tänk till en extra gång och kör säkert! Det skulle kunna vara ditt barn som råkade illa ut!

Gillar

Kommentarer