För mycket stress

"Förlåt för att jag inte skrivit" tänkte jag börja med. Jag ångrade mig, för det finns faktiskt en anledning till varför jag inte skrivit. Jag har inte haft någon ork till det alls. Har känt mig så jäkla stressad ett tag, och bloggen ska absolut inte vara ett stressmoment för mig. Jag ber folk om förståelse ifall jag inte svarar på sms eller när ni ringer osv, jag orkar helt enkelt inte just nu.

Torsdagen var en jobbig dag för mig, en känslig dag. Jag kände mig så trött, så sårbar, så ynklig, och så less på det här. Jag gjorde en CT-röntgen och tatuerade in små prickar runt höften, en förberedelse inför den kommande strålbehandlingen. Jag grät så jäkla mycket, just för att jag var så känslofylld. Mamma var där och höll mig i handen hela tiden. Töntigt kanske, men där och då var det precis vad jag behövde.

Jag trodde att jag skulle få komma hem i torsdags, men värdena tillät inte det, så det blev en till natt på sjukhuset. Blodvärdet var jättelågt, och jag var fruktansvärt trött. Innan hemgång fick jag två påsar blod, och då kunde jag känna mig som en människa igen. Så återigen, med risk för att låta tjatig, GE BLOD snälla!!

Jag kom hem igår runt 12. Jag var helt slut. Lade mig i soffan och sov ett tag, det var det enda jag klarade av just då. Efter en påfrestande vecka med cytostatika och dålig sömn, så fanns det inget bättre än att komma hem.

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till en fest, av Aron Andersson. Den har jag verkligen sett fram emot. Jag var dock rädd för att jag inte skulle orka gå, då festen var igår. Men jag orkade faktiskt dit. Och att jag skulle stanna i närmare fem timmar trodde jag aldrig! Det var fantastisk roligt. Aron ska ju snart till Sydpolen så därför hade han ordnat den här festen, så att alla kunde få säga hejdå, och önska honom lycka till inför resan.

Aron ska skida 64 mil, till Sydpolen. Detta för att samla in 6,4 miljoner till barncancerfonden. Det beräknas ta en månad, men det bestämmer vi. En meter kostar 10 kr, om han alltså bara fått in pengar för 32 mil så kommer han stanna där tills han får in pengar för att kunna skida vidare. Så snälla, hjälp Aron, och hjälp oss sjuka barn att bli friska!

Här finns mer information om projektet

Gillar

Kommentarer

Superhjälte kiwi
,
Omg du är så jävla vacker! 😍😍😍
Annicka Lavemark
,
Hoppas många går in och skänker pengar till Aron's insamling. Jag har varit inne och hjälpt till med mitt bidrag. ❤️
Elin,
Så klart jag stöttar! Håller tummarna för att strålningen biter och att allt blir bra <3
elinhefflerfoto.blogg.se
nygardens
nygardens,
Det är ALDRIG töntigt att ha sin mamma med sig. När jag födde min första dotter ringde jag mamma och grinade och bad henne komma och hålla mig i handen, det är 20 mil och ungen föddes 1,5h senare. Och som mamma hoppas jag att mina barn vill ha mig vid sin sida jämt! ❤️
Kul att du orkade gå på festen! 💕
nouw.com/nygardens
Lisa
,
Alltid så fin ❤️
elinjceriksson
elinjceriksson,
Gud vad stark du är! Jag kan bara föreställa mig hur det känns... Hoppas att du blir bättre <3
nouw.com/elinjceriksson
Lisen Jörtsö
,
Så fina båda två ❤ Roligt att du orkade med festen Saga, många varma tankar och kramar till dig❤ p.s. har hjälpt Aron att komma några mil till. Lisen
!!!!
,
Gud vad du är cool som vågar visa att du även är svag ibland! Måste bara säga till Annicka Lavemark som kommenterar här att hon också verkar helt fantastisk!
Weronica Eklund
,
Gud vad snygga ni är 😍😍😍💕💕
Marie
,
Underbart, vackra ni Mor o Dotter ❤❤❤