Folk förstår inte att jag är sjuk!

Vill börja med att tacka för alla fantastiska kommentarer från förra inlägget. Det glädjer mig att det finns så många fina människor som bryr sig om mig. Så verkligen, ett stort TACK!

Just nu har vi precis landat i soffan i vår stuga. Vi åkte nämligen upp till fjällen idag, fast den här gången till Kläppen, nära Sälen. Jag, Vickan, Lovetuss, mamma, och mammas kompis Marjut, en full bil helt enkelt.

Idag har min dag varit mycket bättre än igår. Började dagen med CT, en röntgen där man kollar om jag fått metastaser i lungorna. Fick en kontrast i kroppen som lyser upp sjuka delar. Hatar verkligen den kontrasten, blir helt varm i kroppen, och så är jag så nära på att spy varje gång, men jag klarade av det iallafall. Jag är bäst!

Jag åkte airboarden idag från min avdelning till röntgen. Mamma skulle komma efter, så jag var för tillfället ensam. Helt plötsligt kommer en "vaktmästare" fram till mig och ryter till mig att jag var tvungen att kliva av airboarden direkt, då det inte var tillåtet att åka där. Jag har haft den på sjukhuset i nästan ett år, och har aldrig någonsin fått en tillsägelse, utan bara glada miner. Inte en chans att han hade kommit fram till mig om jag hade varit fastkopplad i min droppställning, helt flintis. Tycker det är jobbigt att folk inte förstår att jag faktiskt är så sjuk som jag är. Ingen verkar har någon förståelse överhuvudtaget. Detta slutade iallafall med att jag klev av airboarden gråtandes. Bara något sådant här litet får mig att bryta ihop.

Sedan åkte vi till Elgiganten för att lämna in min dator. Mitt utrymme är verkligen tokslut, vilket har gjort mig galen. Varken jag eller mina datanördar till bröder har kunnat lösa problemet. Så jag blir datalös i en vecka, men förhoppningsvis är den klar tills vi kommer hem. Känns som en tyngd just lyfts från mitt bröst. Skönt att lämna över småproblem till någon annan. Problem, som tar så himla mycket energi från en själv.

Sedan blev det en lång bilresa hit till fjällen. Och gissa vad vi såg! NORRSKEN! Tyvärr tog jag inte med mig min kamera, men ibland är det bara skönt att njuta av ögonblicket också. Det var verkligen så himla fint. Klockan är just nu över 24 och resten av gänget sitter och spelar Yatsy, galna haha.

Godnatt till er som ännu inte har somnat, och godmorgon till er som läser detta imorgonbitti! Kramis!

En bild jag ritade igår!

Gillar