Födelsedagsvideo

Ledsen att det har dröjt så länge, men nu är den äntligen här, MIN FÖDELSEDAGSVIDEO. Dagen var grym, mer än grym. Vi lyckades få ihop kalaset på en vecka, något som jag själv har svårt att förstå nu i efterhand. Jag klarade dock inte detta själv, verkligen inte. Mina kompisar, min familj, Boris och hans grymma kompis som filmade och klippte videon, utan er hade detta aldrig blivit så bra. Någon vi verkligen INTE hade klarat oss utan är Buttericks. Vi hade aldrig lyckats fått det så fint och gult utan dom. Att dom lyckades få ihop det, trots att det var få ynka dagar innan som jag kom och frågade, är för mig helt jäkla fantastisk. Så om ni vill få en lyckad fest, gå till Buttericks, riktigt grym och härlig personal, och grymma produkter. Stort stort TACK!

Blir helt varm i kroppen av att bara tänka tillbaka på dagen. Blev tårögd av att se hur många som faktiskt kom för min skull, för att fira lilla mig och för att fira att vi lever här och nu. Och hurni!! Ser ni hur gula och fina alla var? Det var ju typ jag som var minst gulast haha.

Sist men inte minst vill jag tacka er, tacka för alla pengar vi tillsammans lyckades samla in till min insamling Kiwisfight . Vi är uppe i en magisk summa, just nu 155.950 kr, inte enda i mål, men på GOD väg. "Bara" under min födelsedag och julen fick vi ihop ca 65.000 kr, ni är FANTASTISKA!

Titta och njut!

Gillar

Kommentarer

Irene
,
Så fint Saga! 💛
Midia
,
man blir alldeles glad av att se den här videon 😍
Lasse
,
Vad kul att du bjuder på den videon med det gula folkvimlet! Grattis i efterskott Saga!
Elisabeth
,
Wow vilken fest! Å vilken bra video. Så proffsigt. Du är värd allt o lite till. 💛💛💛💛💛
Olssonns
Olssonns,
Bra video!❤️
nouw.com/olssonns
bolander
bolander,
Vad mysigt video <3
nouw.com/bolander
salmafjarrstrand
salmafjarrstrand,
Alltså wow, vilken underbar video! Och vilken magisk fest du fick! Du är grym Saga❤️
nouw.com/salmafjarrstrand
Louize
,
Vilken underbart gul fest 💛
Anna B
,
Fin video! Jag älskar också färgen gul. 💛💛💛
Camilla
,
Åhhhh 😍 helt underbart 😍💛 så roligt Saga och vilka vänner du har ❤️