Fjärde guldet i rad!

Började dagen med att träffa Jenny, pappas särbo. Hon gjorde sina naglar, och jag satt bredvid och gjorde henne sällskap. Sedan tog vi en god fika på Landings bageri. Kul att få träffa henne en stund.

Sedan blev det rätt bråttom därifrån. Vi skulle nämligen till veterinären med Rocky. Han har haft hosta en tid, så vi har varit lite oroliga över honom. Det verkade inte vara något allvarligt iallafall. Vi ska prova en medicin mot kvalsterhosta. Förhoppningsvis går det över om någon månad. Juste! Rocky fyller faktist ett år idag! Dessvärre har han inte fått något lite extra idag. Kanske ger jag honom en liten skinkbit, om han är snäll, haha.

Sedan åkte jag och kollade på när mitt lag spelade finalen i DM. Jag var jättenervös hela matchen. Matchen slutade iallafall 8-4 till oss, och vi fick både guldmedaljer och en buckla. Det här är fjärde året i rad som vi tar hem guldet. Riktigt härligt, och jag är så stolt över mitt lag, Sirius!

Började att lyssna på min dokumentär idag. Tyckte verkligen att den blev superbra, även fast jag hatar att höra min egen röst. Och tack till alla er som jag fått sådan bra respons ifrån. Ni gör mig verkligen superglad!

Och en sak till! Jag skrev fel när jag skrev att jag får reda på beskedet imorgon. Det är på onsdag jag får beskedet. Är väldigt nervös såklart! Och om jag ska vara ärlig, så tror jag tyvärr att jag inte kommer att få något bra besked.

Gillar