Finns det något finare än syskon?!

Lördag 26/s11

I lördags vaknade jag upp riktigt seg, och låg kvar i sängen ett bra tag innan jag lyckades ta mig upp. Sedan gick jag upp för en dusch, favoritgrejen på morgonen. Jag känner mig otroligt mycket piggare efter duschen, och det känns som den där sega känslan i kroppen rinner av mig, Gillar att tänka på vad jag vill ha gjort under dagen och också vad som redan är planerat. Och sen är det så skönt att tänka, tänka på alla möjliga olika saker, och då kan jag lämna de tankarna där så att jag slipper tänka på allt under dagen.

Joel, Love, och mamma var ute och vinterstädade i trädgården. De tog bort dynor, studsmattan, sommarmöbler och liknande, medan jag satt inne och sminkade mig. Kände mig så taskig, som inte gick ut och hjälpte till. Men samtidigt får jag tänka på att spara så mycket energi som jag bara kan för att kunna orka det som är roligt istället. Kändes iallafall mycket bättre att mina bröder var här och kunde hjälpa till istället för att mamma skulle fixa allt själv.

På eftermiddagen tog jag, Love, och Joel bussen in till stan. Vi hade bestämt oss för en syskonkväll, något vi verkligen behövde och något jag önskat så länge. Först gick vi runt och slökollade i affärerna, eftersom det var många butiker som körde på black weekend, så skönt att slippa den stora mängden människor denna gång. Denna gång var jag dock inte ute för shopping till mig själv, utan kollade lite efter julklappar. Jag hittade inget, men hjälpte Joel att hitta en grej iallafall. Dock tyckte jag lite synd om Love, som var riktigt uttråkad. Han ville bara gå in i en enda butik, och den hann stänga innan vi kom dit såklart.

Så efter att butikerna hade stängt gick vi till Tacobar för att äta. Möttes av en riktigt otrevlig personal vilket fick mig på lite dåligt humör, men försökte skita i det, ville ju inte att det skulle förstöra vår kväll. Tycker bara att det är så konstigt att man inte värderar sina kunder bättre än så. Men vi fick det riktigt trevligt och mysigt ändå som tur var, njöt så himla mycket och var så glada över att vi äntligen fick till så att vi kunde träffas allihopa.

Med världens matkoma gick vi vidare till Hemmakväll för att köpa godis. Känner att det var väldigt bra att jag var proppmätt, för jag lyckades få med mig över 1,5 kg godis därifrån, och det hade blivit ännu mer om jag hade varit hungrig haha. Godiset smugglade vi in på bion (så kriminell trodde ni inte att jag var va?!) Vi tittade på en svensk komedi ”All inclusive”, den kan jag starkt rekommendera. Jag brukar inte tycka om svenska komedier då de oftast blir alldeles för jobbiga att titta på, eftersom dom är så fruktansvärt pinsamma. Men denna gången tyckte jag att det var riktigt kul istället. Har börjat älska bio på sistone också, man blir så otroligt inne i filmen av att sitta i en salong med högt ljud och stor skärm. Detta gör så att jag kan koppla bort cancern ett tag då jag bli så inne i filmen. Önskar att detta ska bli en rutin, gå typ minst 2-3 gånger i månaden, tråkigt bara att det kostar så himla mycket..

Njöt så mycket av denna kväll, kändes som något vi verkligen behövde. Viktigt för mig att ha min familj nära, det får mig att känna mig mindre ensam på något sätt. Tror det är otroligt viktigt för Joel och Love att umgås och skapa ett starkt band med varandra, så att de vet att de har varandra nu när allt detta hemska sker. Hoppas verkligen på fler av dessa dagar. Är så otroligt lyckligt lottad som har syskon, ni är bara bäst!


Gillar