Filminspelning i Stockholm

Wow, den glada Saga lyckades kämpa sig fram idag ändå. Varmt välkommen tillbaka haha!

Inatt har varit den första natten på LÄÄÄNGE som jag fått sova. Så skönt! Fortfarande inte smärtfri dock, men känns så mycket bättre verkligen. Dessvärre har jag känt mig lite yrslig, seg, och oerhört torr i munnen, idag. Allihopa är biverkningar från medicinerna. Men mycket hellre det än smärta, blir helt galen av att ha ont.

Idag spelade jag och familjen in små klipp till Barncancergalan, i en studio i Stockholm. Klippen kallas "barnblänkare". Små sekundersklipp bara, som visas mellan de större insagen. Syftet med dem är att de ska vara roliga och charmiga. Dock är det inte säkert att videon kommer visas på galan, då de plockar ut de "bästa", men förhoppningvis. Det gick iallafall bra och jag är riktigt glad över att alla ställde upp och följde med. Joel, som var hur nervös som helst ställde sig till och med framför kameran, vilket gör mig otroligt hedrad. Han gjorde det för min skull, han som tycker det är så himla jobbigt.

Sedan träffade jag Ivana, ni vet min gamla sjuksköterska som istället blivit en nära vän, eller rättare sagt som en storasyster för mig. Vi lunchade och pratade en hel del. Som jag saknat henne alltså! Världens bästa! Hon hjälpte mig även att hitta till Knuts jobb då jag skulle möta upp honom efter han slutat jobbet. Och alltså tack och lov att hon hjälpte mig, jag hittar verkligen inte alls i Stockholm haha.

Ja, efter att jag och Ivana sagt hejdå började jag och Knut röra oss mot stan igen där vi kollade lite affärer och bara myste runt lite haha. Supertrevligt verkligen! Ikväll gick vi dock separata vägar då han skulle passa på att vara med sin kompisar. Så nu ska jag passa på att sova riktigt riktigt länge haha.

Chockade över att jag inte tagit några bilder haha!?

Här var precis innan vi skulle gå in i studion. Var helt sjukt trött så jag somnade faktiskt, så nu funderar vi på om det är sömnbrist eller alla mediciner, förmodligen en blandning. Skulle dock inte rekommendera detta som ett bra sovställe haha.

En bild från Ivanas Snapchat när vi satt och åt!

Gillar

Kommentarer

Göteborgsmamman,
Ser ju ändå sjukt bekvämt ut, haha. Fin är du iallafall <3 Kram!
goteborgsmamman.se
Maggi,
Gud vad kul att få spela in klipp till galan 👏🏼
www.happycancer.se