Ficktjuvar tog min plånbok

Kvällen igår var MAGISK! En så sjukt bra konsert! Är nu ett ännu större fan av Ed Sheeran.

Blev lite ledsen när jag såg på Globens hemsida att man ej fick ta med systemkameror. Jag som var så himla taggad att fota fina bilder. Deras argument var att man kunde få för bra bilder med en sådan kamera, och sen sälja bilderna till pressen eller något sådant. Tycker den regeln är ganska löjlig faktisk! Himla synd, för som sagt var jag så taggad på att ta fina bilder.

Jag lyckades skymta Kenza, en storbloggare, innan konserten. Hon är en av dem som jag har blivit lite inspirerad av till att starta bloggen. Blev så ledsen efteråt att jag inte sprang fram och sa hej. Lyckades iallafall se henne igen efter konserten också. Så var bara tvungen att ta ett foto med henne haha! Gjorde mig verkligen såå glad!

Något mindre kul var att jag råkade ut för ficktjuvar igår! Jag hade varit jättenoga hela kvällen då jag är så himla nojig av mig. De lyckades iallafall ta mitt plånboksskal med mitt körkort, bankkort, och busskort. Var lagom less. Bättre blev det ju inte att behöva ringa polisen och sitta i telefonkö i närmare en timme. Så himla tråkigt att jag var tvungen att råka ut för detta, men det finns ju värre saker att lipa åt. Det går iallafall att fixa nya kort som tur är!

I det stora hela så hade jag iallafall en FANTASTISK kväll!

Gillar

Kommentarer

Johan
,
Jättefin bild på dig Saga! Du ska också bli en storbloggare och så ska du skriva böcker.
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Härligt kväll! Synd att du blev rånad bara, men som du säger det är bara materiella ting, det löser sig❣️
nouw.com/fannygustafsson
Malin
,
Styrkekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram🐻🐻🐻
Gudrun
,
Vet Kenza vem du är? Jag har aldrig hört talas om henne (fel generation) men eftersom du skrev om henne så sökte jag upp hennes blogg och läste lite. Det som slog mig var skillnaden i det ni skriver om. Du är 16 år och skriver om ditt liv, som till så stor del domineras av din sjukdom, som är skrämmande på så många plan. Hon skriver om helt andra ting. Jag vet att det är sådant som ni ungdomar tycker är viktiga, men skillnaden känns så påtaglig - skillnaden i 'djup' tänker jag då på. Jag läste där hon skrev att hon fick träffa din idol, Ed. Du borde ha fått träffa honom. Det hade jag velat läsa om.
SagaLundin
SagaLundin,
Nej, Kenza har ingen aning om vem jag är. Jo absolut är det skillnad på våra bloggar. Hon är lite mer ytlig och man får inte veta så mycket om hennes "inre". Varför jag har blivit lite inspirerad av henne är för jag har läst hennes blogg i många år. Egentligen är hon kanske inte jättespeciell, hennes blogg handlar om vad de flesta andra bloggare också skriver om. Men på något sätt har jag fastnat lite för henne. Kram! 😊
nouw.com/sagalundin
Gudrun
,
Vet du, Saga, jag skulle önska att någon ville tala om för henne vilken fantastisk person hon träffade på och blev fotograferad med. När bilden tas så tror hon att hon är 'hjältinnan' men i stället så står hon bredvid den som verkligen är det.