Experium

Idag var vi och åkte i Tandådalen igen. Love visar verkligen framsteg. Bättre och bättre för varje dag. Tyvärr förstår han inte själv hur duktig han är.

Idag åkte vi lite i parken. Inte det smartaste att göra på eftermiddagen när man börjar bli slut i kroppen. Detta resulterade iallafall till att Love ramlade på svanskotan några gånger. Usch, tyckte så synd om honom i slutet. Som tur var kom mamma till räddning.

Jag älskar också att åka i parken, men är numera väldigt försiktig. Mina läkare rekommenderar att jag inte ens ska åka snowboard, då tumören gör mitt skelett porösare. Därför är det väldigt mycket lättare att få en fraktur. Igår ramlade jag på boxen och stötte höften i kanten, då kände jag att det räckte där. Det var liksom ett tecken på att jag skulle sluta. Någon bäckenfraktur är det sista jag behöver.

Efter skiddagen åkte vi (jag, Love, och Vickan) till ett bad här i Sälen som heter Experium. Det var dyrt och mycket folk, men det får man väl räkna med när det ligger på ett sådant ställe. Vi hade kul iallafall.

När vi kom hem möttes vi av nylagad tacos, riktigt lyx! Nu sitter vi framför Talang och myser. Så därför checkar jag ut härifrån, och myser lite med "familjen" istället!

Strike a pose!

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åh vad härliga och fina bilder!
nouw.com/farahnazakbari
Annicka Lavemark
,
Kan inte vara mycket bättre! Snowboardåkning och bad. Synd om Love, hoppas han inte gjorde illa sig. 💕💕
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Härlig dag det låter som! Ta hand om dig❣️
nouw.com/fannygustafsson
Malin
,
Styrkekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram🐻🐻🐻