Ettårsdagen

Hipp hipp hurra! Idag är det exakt ett år sedan jag startade bloggen. Har ett sådant starkt minne av när jag satt där i sjukhussängen och klickade spänt på "publicera inlägg". Satt som fastklistrad framför datorskärmen och bara väntade på respons. Räknade sidvisningar, "nu är det 20 läsare, nej vänta 30", haha, och sådär fortsatte det.

Hade aldrig kunnat trott att bloggen skulle öppna alla dessa möjligheter för mig. Tanken med bloggen var ju liksom att jag skulle dela med mig till släkt och vänner, och "dokumentera" lite. Men det eskalerade ju rätt så fort. Hade skrattat om någon hade sagt till mig att tiotal tidningar skulle intervjua mig, och att jag skulle vara med på nyheterna, och alla dessa saker jag faktiskt fått vara med om och upplevt under året. Och så är jag såklart jättestolt över mig själv, över vad jag har åstadkommit. Och hurni stort TACK till alla er, tack för all otrolig värme och kärlek jag får av er varje dag! Tror inte att ni förstår hur mycket ni betyder för mig!

Hade tänkt att presentera idén för er idag, men jag har tyvärr inte hunnit få klart alla detaljer. Det är min lilla hemlighet, som jag hintat lite om tidigare. Hoppas att ni kommer att tycka det är lika kul som jag tycker. Håll ut ett litet tag till!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Grattis! Låter jätteroligt! 😍Älskar när alla lyckas!
nouw.com/bolmgren
Susanne
,
Grattis, fina Saga!🎈🌟
Eva H
,
Megagrattis! Älskar din blogg.
Anki
,
Grattis till dig och bloggen🎈
Anki
,
Hoppas du fortsätter blogga! Har följt dig ett tag nu och fastnade för din blogg direkt! Kram
Pias
Pias,
Tack för att du skriver! En trogen läsare även jag.
nouw.com/pias