En sällsynt reaktion

Igår var jag lite ledsen. Jag blev nämligen erbjuden att göra en grymt rolig sak som jag velat gjort i hela mitt liv, men som tyvärr inte blev av då jag inte lyckades få ihop alla bitar. Jag hoppas verkligen att jag är kry nog att kunna genomföra det när nästa chans kommer. Eftersom dagen inte riktigt blev så som jag först ville blev jag lite nedstämd, därför ville jag hitta på något annat roligt. Jag ringde Jenny, min bonus-mamma och föreslog en trip till Mall of scandinavia för att kolla på bio. MOS har nämligen speciella VIP-salonger som jag tror dom är ensamma om, vi har det iallafall inte i Uppsala. Och jag fick två VIP-biobiljetter i julas som jag var lite sugen på att använda.

Jenny tyckte min idé lät superkul och kom och hämtade upp mig på direkten. Eftersom det var rätt så snålt med val av filmer och eftersom det dessutom var den tredje bion för mig denna vecka så blev det tyvärr en rätt så dålig film enligt mig hehe. Men både jag och Jenny hade noll förväntningar och kände att det var själva upplevelsen som var grejen. Vi blev glatt överraskade och blev som små barn när vi klev in i salongen. Nu kanske ni undrar vad det var för skillnad?! Jo, allt var typ det lilla extra haha, mycket mer benutrymme, skönare stolar som gick att fälla bak och det bästa, man kunde beställa in mat och snacks. En kul upplevelse faktiskt, något jag tycker ni alla borde testa någon gång.

Min pappa och Jenny är inte längre ett par, men trots detta är hon och jag fortfarande väldigt tajta. Uppskattar verkligen att hänga med Jenny. Hon har funnits i mitt liv i flera år, känner mig innan och utan, och finns alltid som ett extrastöd. Ibland är det skönt att få hänga med någon annan vuxen än bara mina föräldrar.

Idag hade jag noll planer när jag vaknade, ringde därför Amanda för att höra hennes lördagsplaner som såg exakt likadana ut som mina. Så tog bilen in till stan, och måste bara ännu en gång berätta hur mycket jag uppskattar att få ha Ricke hemma igen. Sådan frihet, och tack vare den kan jag göra så mycket mer än om jag var tvungen att ta bussen, ibland har jag inte orken till det. Så så tacksam.

Vi gick runt på stan och frös i det kalla vädret. Okej, kanske inte var vädret det var fel på utan vi som inte klädde på oss ordentligt. Måste bara nämna en händelse som hände. Gick in på Carlings här i Uppsala, och blev glatt överraskade av den grymt snälla personalen. Provade en genomskinlig tröja som jag sen valde att hänga tillbaka då man såg allt av paketet på magen. När vi sedan kom fram till kassan och Amanda skulle betala sin tröja frågade han om jag inte tyckte om tröjan. Jag sa då att jag inte gillade den då mitt "paket" syntes och drog för en sekund upp tröjan för att visa. Han frågade då om jag var diabetiker eller något. Jag blev tyst ett tag och funderade på om jag verkligen skulle säga det, nej, istället pekade jag på min väska och sa att jag var kopplad till en pump som gav mig smärtstillande. Då frågade han varför jag hade det, och då kändes det oundvikligt. "Cancer", och jag var redo på den där reaktionen jag alltid får "Jaha, okej" och sedan blir dom knäpptysta. Istället var det jag som fick en chock, han beklagade mig först och blev sedan jättepositiv igen och peppade mig. När han frågade mig och det gick åt rätt håll var jag dock helt säker på att han nu skulle bli lite chockad, men nej, han sa precis det jag ville höra istället. Så lite egentligen, men detta gjorde mig så glad. Önskar jag kunde få detta bemötande av alla, men tyvärr är det sällsynt. Ja, jag har en sjukdom i min kropp, men jag är ju förutom det precis som alla andra. Tyvärr verkar vissa tro att jag är en utomjording typ haha!

Nu ska jag spendera resten av kvällen med två av mina favoritpersoner, Love och mamma. Vi ska göra som resten av halva Sverige, kolla på Mello. Om jag ska vara ärlig så tycker jag väl inte att det är sådär jättebra, men det är en tradition här hemma, så jag älskar det ändå, världens mysfaktor!

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Hej Saga!
Christer
,

Jag och Katrin har också gått på bio i kväll. Hyffsad film, men mat fick vi inte. Var bekymkrad för att min stomi skulle läcka, men det gick tur nog bra. Ha en trevlig lördagkväll!

Malin
,
❤️❤️❤️
Malin
,
❤️❤️❤️
Ulla
,
En tankeställare för många De Du skriver...
hildahedlund
hildahedlund,
Åh vad mysigt det ser ut!😍
nouw.com/hildahedlund
Carola Salén
,
Vilken fin lördag du verkar ha haft 💞
Enhappytjej
Enhappytjej,
Så fin o mysig du verkar! Heja dig!🎉💃
nouw.com/enhappytjej