En lyckad plan

Måste bara säga att det är så skönt att vara tillbaka i fas igen och inte ligga massa dagar efter. Och herregud vilka fina och gulliga kommentarer jag får utav er. Skriver detta ofta men jag tror inte att ni anar hur mycket det betyder för mig. Ni gör mig så glad verkligen, tack! Och vet ni?! Idag kan jag ÄNTLIGEN komma med goda nyheter, inatt vände det!

Planen jag gjorde tillsammans med smärtteamet igår vände mitt helvete. Lite massage, muskelavslappnande, tens, stretch, och en avlastande tryckmadrass gjorde det. Det var som att vända på en hand, alltså verkligen sådan kopiös skillnad. Idag var det allra första dagen utan fruktansvärda smärtor på nästan två veckor. Såklart har jag fortfarande ont, men långt ifrån vad jag har haft tidigare. Nej, ni anar inte hur glad jag är över detta.

Trots få timmars sömn vaknade jag upp pigg och glad idag. Runt lunch kom Anja och Aron och bjöd på sushi, bevis på att de läst bloggen på senaste och listat ut min craving. Okej kanske inte är jättesvårt men men haha! Sedan tog vi en promenad i det otroligt vackra vädret, strålande sol, klarblå himmel, och snö på marken. Ja, Sagaväder helt enkelt! Jag har på riktigt inte tagit mig ut på två veckor och att jag då lyckas få detta fantastiska väder var ju bara helt underbart! En promenad i det fina vädret blev det, och en mellanlandning på ett fik uppe i slottet. Vi pratade massor och hade det bara allmänt roligt och mysigt.

När vi sedan vinkat hejdå till dem lade jag mig i sängen för att vila en stund då promenaden tog på krafterna. Slutade med en fyra-timmars-nap hehe. Mamma väckte mig tillslut, och jag har nog aldrig varit så förvirrad i hela mitt liv. Visste knappt vem jag var, vart jag befann mig, vad det var för dag, och hur mycket klockan var. Ja, ni vet en sådan där klassisk förvirring efter en powernap. Efter dess har jag och mamma ätit mat och haft en mysig lördagskväll.

Här har ni massa bilder från dagen!

Aron som testar min nya madrass haha!

Hur fin är inte min mamma?! Alltså världens vackraste kvinna!!

En till pingla! <3

Gå gärna in på Aron Andersons sociala medier för att få lite mer inblick i hans liv, samt se mig från några vinklar. Tex ligger just nu en livevideo uppe från oss här på sjukhuset, den kan ni hitta på hans instagram (obs endast tillgänglig i 24h). Sen var det lite frågor ang inspelningarna vi gjorde med BCF för ett litet tag sedan. De videorna kan ni hitta på både Barncancerfondes sida samt på Arons facebooksida.

Gillar

Kommentarer

Ann
,
Är så tråkigt att du har så ont. Det räcker väl med cancern. Du är en kämpar glöd ser upp till dig. Så fin glad tjej kram
Malin
,
Fina Saga varma kramar❤❤❤
ullijonsson
ullijonsson,
aron verkar vara en härlig kille 😊
nouw.com/ullijonsson
Malin
,
❤❤❤
Malin
,
❤❤❤varma styrkekramar❤❤❤
Melanc
Melanc,
kul att läsa att du faktiskt har mindre smärta, du är en kämpe ! kram
nouw.com/melanc
Anonym
,
Jag ville bara skriva att jag hörde radioprogrammet om dig i kväll och blev väldigt berörd av din kämpar-anda. Inte för att man behöver vara stark jämt eller så men för att du verkar så livs-klok och fin. Heja dig och heja dina vänner där på sjukhuset som också kämpar mot sina sjukdomar, stor kram till er!
Jemima
,
Hej Saga. Jag är ny här. och känner inte dig. Jag hörde din intervju på p1 idag. Du är duktig på att uttrycka dig. Fångades särskilt av din känsla för människor och ditt sätt att uttrycka dig. Trots din svåra sits uppfattar jag din tacksamhet, t. livet, till din mamma och pappa. En superfin intervju som fångade dig som person, tycker jag. Glad att smärtteamet hjälper dig och hoppas att du får sova mer vilsamt i natt.
Katarina
,
hallå! nu längtar jag efter ett nytt inlägg. hur är det? hur mår du Saga? jag blir orolig när jag inte hör något! 😘
Charlotte
,
Så glag att läsa att det har lättat lite - känner inte dig men hoppas och önskar att dina dagar ska bli mer drägliga framöver. Kram ❤❤❤