En hemlighet!

Jag har faktiskt hållit en hemlighet för er. För en vecka sedan, när jag kom hem från min sista strålning, så väntade en överraskning till mig.

Pappa och Joel lurade mig lite, och sade att de skulle åka till min bror, Ludde. Efter några minuter kom de hem igen, och då hade Joel en hund i famnen. Jag blev verkligen helt överlycklig! Jag har alltid velat ha en hund. Nu har vi haft honom på prov i en vecka, för att sedan bestämma oss om vi ville ha honom. Därför ville jag inte skriva något här på bloggen, ifall vi skulle ha lämnat tillbaka honom. Han är verkligen helt fantastisk, kärlek vid första ögonkastet haha. Igår blev han vår! Han är familjens hund, och bor hemma hos pappa.

Han är 9 månader, och heter Rocky. Han är en liten chihuahua, som är hur gullig som helst. Han har sådan himla fin personlighet. Han är väldigt social och lekfull, och han skäller inte. Jag är verkligen så himla glad att vi äntligen har skaffat en hund. Det har varit en dröm sedan jag var liten.

Så idag har vi varit runt och kollat på en massa grejer till Rocky, leksaker, mat, jacka, koppel m.m. Det är så himla kul att köpa saker till honom, typ som att handla bebiskläder haha.

Gillar

Kommentarer

Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Nucleus
,
Åh vad fiiin <3 gosa järnet <3
livsförändringar
livsförändringar,
Ååååh, vilken gosig!!
nouw.com/livsförändringar
Malin
,
Sööötnos❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram
Carina Engblom
,
Vad kul Saga! Vilken fin hund - han kommer att må som en prins när han blir omhändertagen av dig!
Annicka
,
Hoppsan! skojade Olle berättade om hunden efter att Ni grattat Malin. Vi får se om han vill träffa Ragge hihi...... Vi var i samma situation när Malin var sjuk, det blev en hundvalp 🐕 Någon att krama vid alla tillfällen, 💕💕
Gun Karlsson
,
Så söt vovve❤Då har du fått något o gosa med ❤Styrkekramar till dig finaste Saga❤😍😘
Susanne
,
Så mysigt. Kissemissar hos mamma, hund hos pappa. Så mycket kärlek<3
Ulla
,
Så härligt med en vovve. Det för bara gott med sig att ha en hund att greja med. Har haft stor familjeträff i helgen. Linnéas gullungar busade runt och jag sände åter igen en varm tanke om att hon är frisk o fått 2 fina barn. Hoppas Livet är lika god mot dig. Du tycks iaf ha en fin förmåga att leva varje dag i närvaro av stunden. Hoppas dina nätter snart blir lugnare. skickar varma kramar!