En dag som inte blev som tänkt

Idag blev inte riktigt dagen som vi först tänkt. Vi skulle egentligen åka bandvagn till andra sidan sjön och äta våfflor i våffelstugan som ligger där. Men som sagt så gick planerna tyvärr i krasch. Det var för oplanerat, och för stressigt, vilket inte funkar tillsammans med mig. Slutade med att jag och mamma blev lite osams men som vi såklart löste enkelt sen. Men ja, vi missade tiden, gav upp, och sket i det.

När jag börjar dagen dåligt har jag tyvärr väldigt svårt att vända dagen till det bättre. Så eftersom morgonen inte blev bra, så blev inte heller dagen jättebra. Men försökte ändå mitt allra bästa för att göra det bästa utav det. Istället för bandvagnsturen låg jag i sängen i några timmar och jobbade. Jag läste och svarade på mail, redigerade klart min video, förberedde för ett roligt samarbete osv osv. Var lite produktiv helt enkelt.

Eftersom morgonen startade dåligt kom vi inte ut i backen förrän efter lunch. Väl i backen hann vi bara åka två åk innan vi var tvungna att dra hem igen, min pump ville nämligen inte samarbeta. Fick panik när den började pipa mitt i allt, vågade knappt ta upp den för att kolla varför den skrek. Vet ju att jag inte har lång tid på mig att fixa den innan jag får ont. Falskt alarm dock, vad jag tror. Det stod att kassetten hade lossnat, men när jag provade att starta om den funkade den som vanligt igen som tur var. Lite tur ska man väl få ha?!

Vi åkte ju hem i samband med att pumpen började tjuta, och då passade vi även på att vila lite, och istället satsa på lite skidor efter middagen. Vilket jag tror var ett smart val, det var nämligen kvällsåkning idag så det var ingen brådska. Tacos hjälptes vi åt att göra till middag, riktigt mumsigt, min favoriträtt ju. Fick dock världens matkoma efter, och det var sådär kul att åka med det efteråt, men värt det skulle jag ändå säga att det var haha.

Vi har bara hyrt boende till imorgon, men hem vill jag inte ännu. Vickan och Angelica är tvungna att ta sig hemåt och kommer också göra det via buss, men jag, mamma och Amanda planerar att stanna några dagar till. När jag ändå mår så bra känner vi ändå att vi vill passa på att stanna och njuta så länge det går. Någon vidare plan har vi inte, vi hoppas bara på att vi hittar något ledigt boende imorgon, det återstår att se. Men hoppas gör jag verkligen.

Får ångest över att behöva åka hem. Ångest över att detta förmodligen blir sista gången jag får uppleva vinterland, sista gången jag får åka i backarna, sista gången jag får känna lugnet här uppe i fjällen. Jag vet ju inte, men förmodligen är det så, och det är en stor sorg för mig. Trots att jag försöker att trycka bort dom tankarna för tillfället så dyker dom ändå upp då och då och påminner mig om att jag är en tickande bomb. Jag har den där stressen och pressen på att allt ska bli perfekt, ni vet den jag tjatar om hela tiden.

När jag kommer hem har jag inte riktigt något att se fram emot. För att jag ska orka måste jag ha något att längta efter, något att se fram emot. Nu har jag tyvärr inte något roligt inbokat att lägga tankarna på när det känns jobbigt, så jag behöver er hjälp. Vad kan jag utöka min bucketlist med? Vad ska jag planera in för att finna kraft att orka? Vad ska jag hitta på? Hjälp haha!

Gillar

Kommentarer

Irene
,
Du kanske kan samla ihop alla dina alster du redan gjort, göra några nya och göra en utställning. Antingen in real life eller genom din youtube-kanal.
Malin
,
❤❤❤
Ingegerd
,
Hej Saga.
Kanske börja måla/teckna?? Du berättar så fint med foto, film och berättelser. Målning kanske vore ytterligare ett sätt????
Pias
Pias,
Fortsätt skriva (såklart vill vi följa dig här) men... skulle du inte kunna få det du skriver tryckt även i 'bokform'. Jag antar att sånt kostar, men med tanke på hur många vi är som verkligen gillar din blogg så borde den även finnas rent materiellt. Så tycker jag!! 😊 Hoppas ni hitta ett boende!
nouw.com/pias
Camilla
,
Planera in ngt "enkelt" men ngt som du ändå kan fylla med innehåll. Typ en natt på hotell i Sthlm med mat och bio och shopping. Tänker mig Quality hotel Friends (ganska budget oxå). Strosa omkring på Mall of Scandinavia och shoppa lite (efter valfri budget). Fika. Gå på bio på deras stora, fina biograf på kvällen. Jag kan tycka att sådana där miniutflykter är roliga iaf 😊 Kram Camilla
Camilla
,
Hej igen! Vilken koll jag har! Du har ju redan gjort en liknande tripp! Gud så innovativ jag är med mina ideer, hahaha! Nåväl, tanken var god. Men jag förstår såklart att du är ute efter mer än bara Sthlm. Ska försöka tänka ut ngt annat 😊. Kram Camilla