En dag i parken

Idag var det nästan lika varmt som igår, typ 11-12 grader och strålande sol. Det blåste dock rätt mycket, men det var ganska skönt när det fläktade lite.

Pisterna är typ förstörda då det är slask överallt. Tyckte lite synd om liftpersonalen, som kämpade med att skotta fram snö till liftarna. Kommer nog att vara jätteisigt där imorgon.

Eftersom det knappt går att köra i skogen längre då det har töat så mycket, så blev det en dag i parken. Det var det enda vi gjorde idag. Det är verkligen så grymt kul! Men jag önskar verkligen att jag kunde våga lite mera. Är så himla feg av mig.

På tal om ingenting. Ni som har följt med ett tag kanske minns att jag tog fragminsprutor (blodförtunnande) i mina lår, varje dag i sju månader. Väldigt jobbigt och smärtsamt. Fick jättestora blåmärken av sprutorna, och även fast jag slutade med dem i slutet av november så har jag fortfarande stora blåmärken kvar. Förstår inte hur de inte kan ha försvunnit ännu. Det var ju liksom fyra månader sedan?! Har ni några tips på hur man kan få bort blåmärken?

Och juste! Skrev att Spin of hope arrangemanget tjänade ihop nästa fyra miljoner. Det har kommit fram att det till och med är ännu mer. Hela 5,4 miljoner fick de in, helt galet mycket pengar! Bra trampat!!

Kramis! Hoppas ni har haft en superbra måndag!

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Så härliga bilder! Vilket solljus! Kram❤
Mikaela Eklund
,
Sötisar 😍
A
,
Testa hirudoidsalva mot blåmärkena. Det finns receptfritt på apoteket. Kram!
Malin
,
Styrkekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram