Zombie!

Vad hände med vädret idag?! Inte sådär jättemotiverad till att gå upp när det bara öste ner haha. Vill inte inse att hösten är här! Hur är vädret hos er?! Fick sovmorgon idag iallafall, vilket var väldigt behövligt. Blev ju så mycket annat att skriva om igår så kan ju dra en sammanfattning av gårdagen.

Vi kom ju hem otroligt sent i tisdags. Och att sedan behöva gå upp kl 06 var ju inte det lättaste, fick ungefär 3,5 timmes sömn. Jag var HELT förstörd haha. Jag skjutsade iväg Knut och sedan åkte jag till min skola. Lyckades komma dit på pricken haha. Så fort jag satte mig kände jag att det inte skulle gå. Men det var väldigt viktigt att jag var där igår. Det var nämligen första dagen vi hade ute på brandstationen, som vi kommer att vara på varje onsdag. Det blev en rundvisning runt området, utprovning av kläder, och allmän information. Efter 1,5 timme gav jag upp. Det var ingen vits att jag var kvar där då jag ändå inte tog in någon information längre. Lyckades iallafall klara mig igenom det viktigaste innan jag åkte hem. Så jag var väl hemma runt halvelva kanske. Då sov jag, läääänge.

Tänkte att jag först skulle sova lite, sedan plugga ett tag, därefter filma in frågestunds-videon, och därefter köra premiären på innebandyplan. Hade ju hela dagen på mig liksom. Gissa vad jag lyckades pricka av på listan! Jag sov haha. Blev alltså inte riktigt som jag tänkt mig.

Bristen på sömnen gjorde ju en hel del, men också urladdningen av alla känslor under tisdagen. Det hände ju väldigt mycket då. Så det är okej, även fast jag blir lite arg på mig själv för att jag bara sov bort hela dagen. Men så får det faktiskt vara ibland.

Skulle inte riktigt säga att jag är helt återställd idag, men jag orkade iallafall med min enda lektion, som jag hade idag. Och det är jag stolt över haha. Imorgon är det som sagt dags för röntgen igen, och såklart är jag väldigt orolig. Men är iallafall säker på att det kommer gå bättre imorgon än i tisdags. Håll tummarna för mig! Tänker även göra ett nytt försök att orka spela in videon imorgon också. Så till er som vill fråga något, passa på att göra det nu!

Natti!

Gillar

Kommentarer

Becca
,
Du är så inspirerande! Vad är din största dröm? Blir du nånsin rädd? Hur har dina nya klasskompisar reagerat efter att du berättat om din sjukdom?
Sara c
,
Håller alla tummar för dig idag
Annika
,
Jag läste om dig i en tidning jag hittade i väntrummet på Hälsocentralen där jag arbetar som Kurator. Du fångade mig o jag gick för första gången in på en blogg. Sedan dess har jag följt dig, du är fantastisk Saga som uppdaterar o skriver om din tillvaro på ett sånt fint sätt. Håller mina tummar för att din röntgen går bättre idag! Styrkekram till dig från mig!
Sara
,
Åh, jag var också på brandstationen en halvdag i veckan när jag gick på gymnasiet. Detta var dock i Örebro. Jättekul och lärorikt. Lycka till!
Carola Salen
,
Hej Saga, Hoppas det gick bra för dig, jag har tänkt på dig hela dagen. Heja dig Krigarprinssesan 👑