Ullared recap del 2

Måndag 4/12

Råkade somna och sen skrev jag ett tag, somnade, skrev, somnade, skrev. Det allra smartaste hade nog varit att bara lagt ifrån mig datorn, och sen skrivit klart inlägget på morgonen istället. Nej, envis som jag är fortsatte jag skriva tills det var helt klart, och helt plötsligt så var klockan över fyra på morgonen hehe. Då var jag övertrött, vilket gjorde att jag nu hade fått tillbaka lite energi, så då var jag inte trött längre. Så jag hann ta 06-medicinen innan jag tillslut somnade haha. Jag kände att det var okej att ta lite sovmorgon...

Sedan var det full fart in i varuhuset, där vi sprang runt i flera timmar. Som ni kanske förstår var jag helt sluuuut när vi åkte därifrån. Det var bara så ansträngande att gå där inne, människor i vägen, människor som kör på en, barn som skriker. Dessutom behövde jag använda hjärnan en hel del också gällande julklappsideér, och såklart var ju inte fötterna så jättenöjda.

Vi köpte med oss en pizza hem som vi delade på, och sen var planen att jag skulle försöka skriva ifatt dagarna i bloggen. Men eftersom det knappt fanns någon energi kvar så blev det exakt likadant som dagen innan, jag skrev, somnade, och så om och om igen hehe.

Tisdag 5/12

Tredje dagen inne på Gekås och nu kände jag mig väldigt väldigt less på att gå bland alla dessa människor. Men jag hade några grejer kvar som jag ville ha. Första dagen köpte jag det jag verkligen var säker på att jag ville ha, och under natten hann jag tänka igenom mina köp och fundera på om jag ville ha något mer. Jag hann till och med att ångra mig, och då hann jag också lämna tillbaka. Andra gånger vi rest dit har det bara varit korta visiter, så jag gillade verkligen detta upplägg, då slapp man stressa, hann tänka osv. Den främsta anledningen till varför det blev en liten längre övernattning denna gång är för att vi var osäkra på mitt mående, hur mycket energi och smärta jag skulle ha. Det var skönt att veta att man kunde ta tid på sig, och att det inte gjorde någonting att ta en sovmorgon och vila upp sig lite extra.

Vid 14-15 tiden rullade bilen hemåt. Då var jag helt slut och somnade nästan på en gång. Kan inte riktigt säga att jag sov sådär jättebra, men lyckades ändå sova flera timmar, och vaknade inte till ordentligt förrän vi var i Stockholm. Eftersom vi nu hade umgåtts i flera dagar fanns det inte jättemycket att prata om längre haha. Då var det skönt att få sova bort timmarna. Det är så tråkigt att bara sitta i en bil, särskilt när jag är så åksjuk att jag varken kan blogga eller kolla på film. Hade lite dåligt samvete över att Jenny behövde köra hela vägen. Hon hade nog också behövt vila lite efter våra hektiska dagar. Tror dock inte det hade slutat så bra om jag hade suttit mig i förarsätet och polisen kom haha.

Det blev ett stopp på McDonals för middag, och ett på Circle K för att ge mamma det hon önskade sig, en biltvätt. Vi fick låna mammas bil då Jennys är så otroligt liten. Vi hade inte kunnat köpa så mycket som vi gjorde om vi inte fick låna hennes, men den främsta anledningen var för min komfort. Lutar ryggstödet väldigt mycket när jag sitter i bilar, då jag minskar risken att provocera fram smärtan i halvliggande läge. Och det kan jag knappt göra i Jennys lilla sportbil, speciellt inte om man ska ha in en massa saker.

När vi kom hem packade vi in, och upp, allt. Hela kvällen stod jag och packade och sorterade inköpen, därav uteblivet inlägg igår. Var sååå sugen haha, men jag kan verkligen inte koncentrera mig i vetskapen om att mitt rum är stökigt, alltså inte ens om jag ligger ute i soffan och bloggar. Så funkar konstiga jag hehe.


Summeringen av alla dessa dagar är känslorna, lycklig, normal, och glad! Ullared är något vi åkt till väldigt mycket, vilket gör det till en riktigt mysig tradition, och får mig att glömma att jag är sjuk. Jag får gå där och shoppa julklappar precis som alla andra, alla normala, friska. Istället för att behöva tänka jobbiga tankar, så har jag tänkt på vad jag ska köpa i julklapp. Dessa tankar har på något sätt puttat ut de jobbiga tankarna för ett tag. Sedan kan jag verkligen inte begripa hur mycket energi jag haft, hur är det möjligt ens?! Såhär pigg har jag inte varit på över två år, alltså TVÅ ÅR?!?! Och jag har inte bara fått vara pigg, utan också smärtfri. Jag är så lycklig att jag kunde få vara lycklig! Att jag kunde få komma iväg, utan att behöva ta konsekvenser för det. Kändes inte alls som om jag fick ihop detta inlägg intressant och läsvärt, men vill ändå berätta hur bra och roligt jag har haft det, min lilla minisemester!

Gillar