Trött, trött, och trött

Idag blev det inte riktigt som vi hade tänkt. Tanken var att gå upp till 09-10, men redan där fallerade vår plan. Jag kom inte upp ur sängen, alltså det gick verkligen inte, mina ögonlock var alldeles för tunga. Hemsjukvården kom vid ca 10.30, och inte ens då kunde jag hålla mig vaken. Somnade under samtalet flera gånger. Pga att tröttheten nu slog till ordentligt beslutade vi tillsammans med läkare att starta ännu en kortisonkur, denna gången främst för trötthetens skull, även om smärtorna också har börjat tillta lite. Hoppas verkligen på att jag får någon effekt, vill vara pigg nu under julen!

När klockan var 12.30 kom jag äntligen upp ur sängen. Det var med mycket ångest jag klev upp, anledningen varför jag hade ångest var för att jag verkligen inte vill sova bort mina dagar hela tiden, vill nyttja dem ordentligt.. Jag vill så mycket men hinner så lite, och det stressar mig. Om jag hade kunnat gått upp tidigare så hade jag ju hunnit allt som jag behövde göra. Känner mig riktigt lat och får dåligt samvete för att jag inte kommer upp ur sängen. Men jag tror faktiskt inte att jag själv hade kunnat ändra på situationen. När jag är sådär trött så spelar det ingen roll om jag lyckas ta mig upp, för då känner jag mig jättetrött resten av dagen istället. Så därför väljer jag hellre att sova lite längre för att orka med hela dagen än att vara seg och trött. Nu hoppas vi på att kortisonkuren hjälper.

Sedan åkte jag och mamma till Gränby, yey fjärde dagen jag är där denna vecka, och det skulle inte förvåna mig om det blir en till sväng morgon. Vi åkte främst dit för att leta kläder till mamsen, men sen var planen också att åka till några andra butiker för att fixa det sista till kalaset. Tiden skenade iväg, och så hann de andra affärerna vi skulle till stänga. Typiskt, så tyvärr hann vi inte mycket idag. Men jag får försöka tänka att jag iallafall hann med att inhandla två nya gula tröjor. Är föööör besatt, men när jag ser något gult blir jag bara kär hehe. Dem är jag riktigt glad över.

I slutet på shoppingdagen dippade energinivån ner till noll, och jag blev jätteledsen för typ ingenting. Kände mig bara allmänt låg och hade ångest. Denna gången vet jag inte heller vad jag hade ångest över, och varför jag fick det just där och då. Det kan ha med att göra att jag knappt fick i mig någon mat idag. Min aptit suger nämligen, känner varken hungerkänsla eller att jag är sugen på något. Riktigt jobbigt att behöva tvinga i mig varje gång, blir jätteillamående. Nej, jag tycker att min aptit kan komma tillbaka så att jag kan börja tycka om mat igen.

Haha, jag som lovade ett till inlägg igårkväll, det gick ju sådär. Jag råkade somna med datorn på magen och vaknade till nu. Sorry för det! Nu ska jag försöka somna om igen. Godnatt från mig och godmorgon till er, hoppas ni får en helt underbar lördag. Kram! <3

Gillar