Besök av två änglar

Fredag 23/12

Denna fredag vaknade jag tyvärr inte upp så utvilad som jag önskat. Sov inte alls bra, vaknade upp flera gånger på grund av att det var så varmt och kvavt i rummet. Hade någon slags panikkänsla när jag vaknade, lite klaustrofobiskt typ. Älskar verkligen mina kompisar mer än allt, men när vi blir så många som vi var så blir det för mycket för mig. Jag kan inte riktigt slappna av. Det blir mycket saker överallt, alla vill olika, och jag vill göra alla nöjda. Har kommit i underfund med att jag mår bäst när jag är med en och en. Då kan jag ge just den personen 100 % istället för att det blir halvdant åt alla håll. För mycket energi går åt till prestationsångest istället för att ha kul. Såklart är det skitkul att vara många ibland och älskar att vi alla kan vara tillsammans men denna gången blev det tyvärr lite för mycket.

Vi alla käkade frukost i lugn och ro och sedan drog de flesta sig hemåt. Amanda och Angelica stannade dock och hjälpte mig med lite allt möjligt. Som ett tack till mamma för att jag fick ta hem kompisar ville vi hjälpa till på något sätt. Så vi satte igång och städade, dammsög, skalade potatis osv osv. Var rätt kul att göra det allihopa ändå. Är inte mina vänner helt guldvärda som hjälper till också?! Lite senare på eftermiddagen åkte Amanda hem, men Angelica stannade ännu kvar. Vi fortsatte md städningen och fick hela mitt rum städat, och då menar jag varenda liten låda, likaså i Lekterapin, och alltså det gör mig lugn i själen. Får ju verkligen panik och ångest när det är stökigt och rörigt, känner att lite städning var precis det jag behövde denna dag för att kunna slappna av innan julaftonen.

Något som jag aldrig tidigare har gjort är att spela bingo på uppesittarkvällen. Det konstaterade jag och mamma för några veckor sedan och bestämde då att vi såklart skulle spela detta år hela familjen, bara för att det är en sak man måste göra någon gång i livet. Så vi laddade upp med glögg, pepparkakor, knäck och annat gott. Bara någon timme innan bingon började sade mamma att det skulle komma besök. Vilka som skulle komma ville hon dock inte säga, det var en överraskning. Jag tänkte mig typ några gamla familjekompisar, kul men inget jättespeciellt. Men mamma var lite lursam, "Det är du som öppnar dörren när dom kommer", " Gör klart allt du vill innan de kommer så att du bara kan sitta ner sen!". Jag började fundera på vilka tusan som skulle komma, och varför var det så viktigt att just jag öppnade dörren, det skulle ju bara komma några vanliga kompisar tänkte jag.

"Nu är de här!" skrek mamma. Jag gick till dörren och öppnade. När jag öppnade blev jag lite stum. Utanför stod det två tjejer jag aldrig hade sett förut, med en STOR julklapp i handen och påsar i händerna. Jag förstod ingenting, men mamma visste precis vilka dessa var, de var dessa vi skulle spela Bingo med. Riktigt chockad satte jag mig ner i vardagsrummet och började prata med dom. De var två bloggläsare som tyckte om mig så himla mycket, och ville därför tacka och visa sin uppskattning till mig på något sätt. Därför ringde de min mamma någon vecka innan för att fråga om lov innan de kom. Förstod fortfarande knappt något, det blir så konstigt i mitt huvud när jag faktiskt får bevisat att det finns människor som läser min blogg. Jag vet, ni kommenterar ju varje dag i stort sätt, men eftersom det är på internet så har jag på något sätt så svårt att förstå att ni faktiskt är riktiga människor. Och eftersom att jag främst skriver här för att hjälpa mig själv så är det så svårt att förstå hur alla ni kan uppskatta mig så mycket, detta är ju min terapi liksom?!

Vi började ta för av oss av gosakerna medan vi snackade en massa, så så trevliga tjejer verkligen. Inte bara hade de kommit hem till oss, utan de tog också med en massa gott fika, fika/mat som jag tycker om som jag skrivit om här på bloggen. Inte bara räckte det med att dom kom som dom var plus en massa fika, utan de hade också tagit med sig världens största paket.

Ivrigt öppnade jag paketet. Det första jag lade märke till var alla kiwisar som låg utspridda överallt, men sedan såg jag också en massa kläder. Det första som jag tog upp var två stycken kuvert. Jag tog upp det första, det var ett handskrivet brev från de fina tjejerna. I brevet stod det hur mycket jag betyder och inspirerar dom och att dom är så glada att jag delar med mig av så pass mycket i mitt liv, att det inte existerar något filter i min blogg. Blev tårögd om jag ska vara ärligt, de var så himla fint skrivet. Men det var också något annat i kuvertet. Jag har ju berättat för er hur mycket jag älskar att kolla på bio och hur det får mig att smita lite från verkligheten, detta snappade tjejerna upp och gav mig därför hela 12 st (?!?!?!) biobiljetter. Skuttade av glädje. Sedan tog jag upp nästa kuvert, då fick jag en chock. Det var också ett jättegulligt handskrivet brev, det som jag blev helt lyrisk av var när jag såg att det var undertecknat med "Kenza", en stooor modebloggare som jag följt i flera år. Sprang ju på henne i Mars när jag var på konsert i globen. Tog då en bild tillsammans med henne, och var överlycklig. Minns ni?! Kunde inte begripa eller förstå hur de hade lyckats med allt. Då erkände dom att de hade stalkat mig överallt på sociala medier så att de visste exakt vad jag gillade och hade på så sätt lyckats med allt.

Jag fortsatte ner i kartongen, där låg små paket som jag öppnade. De var fina märkes-doftljus, som ni vet att jag älskar nu när det är mörkt och kallt. Fick ett mobilskal med matchande powerbank och laddare till, allt i marmor, som jag också älskar. Sedan började jag gräva i kläderna, fick då syn på att det var Kenzas egna märke "Ivyrevel". Men hur hade detta gått till, frågade jag undrande. Då fick jag höra hur de hade lyckats fått tag på Kenza, berättat om mig och dom sedan hade mött upp henne för att hon ville ge mig en massa av hennes favoritkläder från hennes egna märke. Och inte var det lite kläder heller, utan minst 15 plagg, det var festblåsor, sköna vardagströjor, och jackor, saker för flera tusen. Otroligt mycket fina grejer, jag älskade allt och allt passade perfekt i storlek.

Inte var det slut där heller. Längst ned låg det ännu ett inslaget paket, med ett fastklistrat USB på sig. Det pluggade jag in i datorn och öppnade filerna. Där fanns det en massa videohälsningar till mig från en massa kändisar, Svenska björnstammen, tjuvjakt, skådespelare i de svenska serierna Gåsmamman och Bron. En hälsning från Boris, en hälsning från Mares osv osv. Kunde inte förstå hur de alla faktiskt hälsade till mig. "Obs, det kan lukta onajs" stod det på paketet, jag förstod ingeting. Sedan öppnade jag det och där låg det en signerad tröja av Tjuvjakt, ett band som jag älskar. Varför det stod som det stod på paketet var för att tjocktröjan var använd på en spelning. Så coolt ju, har dock beslutat mig för att tvätta den, så att jag har möjlighet att också kunna använda den haha.

Efter jag var klar med att öppna alla paket, blev det ännu mer prat, jag sprang fram och tillbaka och gjorde en liten catwalk framför alla i mina nya favoritkläder. Nostalgi på riktigt, skäms typ över hur lycklig jag var. Kan ej begripa hur lilla jag förtjänade allt detta hårda arbete?! Vi vann inte något på Bingon förutom någon nyårslott, något jag dock vann var två riktigt fina vänner. Dessa tjejer är fanemig helt jäkla underbara, så generösa, snälla och inbjudande, magiska helt enkelt! Det kändes som om att vi hade känt varandra i flera år, det var så himla avslappnat och skönt. Så otroligt fina människor, dessa två är några jag definitivt kommer hålla kontakten med! Gå jättegärna in och lovebomba dessa tjejer på deras instagram, "hayatashkar" och "midiasaleh".

Tack för alla godjul-önskningar, önskar er en god fortsättning! Kram!


Mer än överlycklig haha!​

Gillar