Så mycket att se fram emot

Ni är ju bara för UNDERBARA! Jag vet, jag skriver detta typ hela tiden haha, men vill ge tillbaka lika mycket kärlek till er, som ni ger mig. Uppskattar och läser varenda liten kommentar, ni betyder så otroligt mycket för mig. Kan inte beskriva min tacksamhet för er, det är ni som får mig att orka gå upp på morgonen. Jag ÄLSKAR er! <3

Det känns som det var evigheter sedan jag skrev ett inlägg om min vardag och vad jag faktiskt hittat på. Haft fullt upp sedan jag kom hem från Ullared. Har på riktigt gjort saker varenda dag, från morgon till sen kväll. Samtidigt som det har varit några jobbiga saker, som har varit väldigt energikrävande, har det också varit en massa roliga saker. Och det är just alla roliga saker jag gör som ger mig en sådan otrolig energiboozt. Det jag hittat på de senaste dagarna är att hänga med kompisar, familj, sjukhusbesök (rutinkontroll bara), adventsfika, och ja massa massa mer. Det har dessutom gått väldigt mycket tid åt planering till kalaset på söndag. Gjort lite inköp som behövs, men vi är långt ifrån klara. Men tycker ändå att det är sjukt kul att planera, brukar inte gilla det, men när det gäller detta så är det verkligen jättekul.

I skrivande stund är jag riktigt glad. Har så otroligt mycket saker att se fram emot, kalaset, min födelsedag (den 18), julen, och nyår. Sen har jag ju såklart en massa annat roligt emellan dessa dagar. Har verkligen kommit in i julandan. Det är vinterland här hemma, så så vackert. Blir helt euforisk av hela december månad, trots att det är kallt ute blir jag helt varm i själen. Älskar snö så mycket, någonting jag alltid har gjort, sedan jag var liten. Det där lugnet och tystnaden som infaller när snöflingorna sakta virvlar ner på backen. Jag skulle kunna sitta i flera timmar och bara kolla ut genom fönstret för att se alla fina snöflingor falla ner på marken.

Ibland känner jag dock att jag springer ifrån mig själv lite. Det är svårt, men jag försöker verkligen njuta av nuet. Ibland stannar jag upp, och inser hur mycket jag bara älskar livet, älskar att jag lever här och nu. Har ni provat gjort det någon gång?! Det är en sådan underbar känsla. Just nu försöker jag bara släppa tankarna om min sjukdom. Vad gör de tankarna för någon nytta?! Jag finns ju just nu, jag andas nu, och jag gör allt för att njuta till fullo.

Idag bytte jag portnål igen. När vi öppnade upp mitt paket såg vi hur mina tidigare eksem tyvärr utvecklats till små blåsor, det vätskar till och med ur dem nu. Mina sjuksköterskor plåstrade om mig och gjorde paketet så litet som möjligt, för klådan jag får av utslagen är inte rolig. Nu är iallafall några av ytorna fria från plasten och får lufta fritt, dom borde alltså läka om ett tag. Men utslagen under allt plast, har jag ingen aning om hur man ska lufta eller bli av med, där måste det ju alltid sitta tejp liksom.

Tycker det är så himla konstigt att jag utvecklat någon slags allergi mot plast/plåster. Det är inte bara på magen och runt porten jag får utslag utan också så fort jag sätter på ett plåster, vart som helst egentligen, så blir jag helt röd. Är det inte märkligt att jag klarat mig i 1,5 år utan detta, så kom det helt plötsligt?!

Natti mina fina läsare.! <3Denna bilden är tagen när jag och mina kompisar hjälptes åt att slå in mina julklappar. Så himla mysigt! <3

Gillar