Piggheten har förvandlats till trötthet

Det var inte länge sedan jag skrev om hur pigg jag var. Tyvärr, har piggheten återigen förvandlats till trötthet. Ska dock inte klaga, jag har haft det mycket värre, men man blev ju tyvärr lite bortskämd. Har väldigt svårt att komma upp på morgonen, ögonlocken är verkligen så tunga. Detta var dock väntat, fick en stark kortisonkur i samma veva som jag var på sjukhuset förra gången. Det var kortisonet jag fick min pigghet ifrån, och nu när jag inte längre tar det så blir jag som "vanligt" igen. Skulle dock ändå säga att min vanliga trötthet nu, är bättre än tröttheten för några månader sedan. Konstigt ju, men jag klagar verkligen inte. Kanske kan det vara som jag säger, jag får energi av att göra saker. Tacksam över att jag får vara såhär pass pigg trots att jag är så sjuk.

Idag har jag stressat runt i stan. Dagar som denna uppskattar man bilen riktigt mycket. Jag slipper hålla på att vänta på bussar, jag slipper betala så mycket, jag slipper frysa, men sen också det viktigaste, jag kan hålla mig undan folkmassor. Har ju som jag tidigare skrivit försämrat immunförsvar pga cancern men främst pga bromsmedicinen. Hade ju inte varit sådär jättekul att åka på någon influensa mitt i allt det roliga. Så tacksam över den bilen alltså, så många möjligheter öppnas genom den.

Mitt fina vinterland förvandlades tyvärr till slask idag. Tur att jag njöt så länge det varade iallafall. Tredje dagen jag besöker Gränby centrum (en galleria) denna vecka haha. Sååå mycket förberedelser inför festen på söndag. Kände att jag behövde beta av en massa telefonsamtal, sms och mail, så istället för att sitta hemma, där jag distraheras av tusen andra saker, tog jag med mig datorn, satte mig på ett fik helt själv och gjorde allt där. Kände mig ändå lite duktig haha. Har aldrig riktigt förstått människor som väljer att plugga på fik, det är ju så hög ljudnivå?! Men idag förstod jag haha, det är så skönt att få miljöombyte, och medan man sitter och är duktig får man belöna sig själv med lite fika. Recomend recomend!

Sedan åkte jag hem och hämtade upp Love, som varit hos en kompis. Innan vi åkte hem så svängde vi förbi affären för att köpa bikarbonat till mammas pepparkaksdeg. Har ju turen att ha en mamma som är bra på att baka (när man tror att hon inte kan bli bättre?), hon bakar egen pepparkaksdeg varje år. Men vet ni vad hon mer är bra på?! Hon är bra på att käka upp det hon bakar. Vår förra pepparkaksdeg bara försvann, resultatet efter en pepparkaksdeg har varit i mitt och mammas hushåll, jag är nämligen inte oskyldig hehe.

När vi kom hem mötte vi en glad mamma i köket. Inte alls lång tid därefter kom min bror Joel och hans flickvän Jackie. Vi hade en liten "julmiddag" med tomtegröt, julskinka, vörtbröd osv, sedan avslutade vi med lite glögg och (mycket) pepparkaksdeg. Kan ju inte bara vara jag som tycker bättre om pepparkaksdeg än pepparkakor haha!? Trots att vi inte hann klä granen, som vi velat i över en vecka nu, så hade vi en riktigt trevlig kväll. Det blev en riktig jul-mys-kväll, och jag är glad som vanligt.

Tog många bilder, men ändå var det denna som såg bäst ut. Haha, jag lovar, vi var faktiskt glada! :)

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Underbara Saga. Känner dig ju inte men följer dig och du är en sann inspirationskälla, det ska du veta <3! Allt gott i helgen önskar jag dig och de dina. Ha en riktigt härligt födelsedagsfest på söndag! Kram från mig
Malin
,
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Anna B
,
Saga; du skulle kanske trivas i norra Norrland, där jag bor... Här så har vi alltid riktiga vintrar; dvs inget slask. 😊 Jag önskar fina Du en fin fredag! 💕
salmafjarrstrand
salmafjarrstrand,
Hoppas du får en fanatiskt helg❤️
nouw.com/salmafjarrstrand
Mathilda
,
så fantastiskt med pepparkakor,julmyss och önskar dig en dag full av liv och glädje på söndag
Carina
,
Fina du 💙
Helene K
,
Härligt med mys med din fina familj. Önskar dig en underbar helg 💛