223 059kr Tack!

Torsdag 26/10

Jag och Knut tog en lång sovmorgon och sov bort i princip hela förmiddagen då vi var så oerhört trötta. Sedan var Knuts mamma gullig och skjutsade mig till sjukhuset och stannade där med mig tills mamma kom och mötte upp oss. Det huvudsakliga skälet till att vi åkte dit var för att läsa av min pump, men jag ville också höja min dos på pumpen då jag kände att den jag hade inte var tillräcklig, eftersom jag ständigt behövde ge extradoser.

De gick med på att höja dosen från 0,2 till 0,3. Men för att jag skulle få göra det ville de övervaka mig, och jag behövde därför sova på sjukhuset under natten så att de kunde hålla koll på min andning. Lite surt när man äntligen fått komma hem, men det var ändå rätt så väntat.

Eftersom vi bara behövde sova där så åkte vi hem över dagen, vi skulle nämligen få finbesök. Under bilfärden hem blev jag dock otroligt trött och mådde riktigt illa, nästan till den nivån att vi var nära på att ställa in besöket. Men jag ville det så himla mycket så jag sket i mitt mående. Detta ville jag göra så därför skulle jag göra det, så var det bara.

Vid klockan 18 knackade Aron Andersson och hans kameraman, Felix, på dörren. De hade köpt med sig god mat till middag. Vi satte oss vid bordet, och så började pratet. Vi hade det så himla trevligt, och som vi pratade. Och Aron, han lyckas chocka mig varje gång med hans galna historier! Som jag säger varje gång, jag är så otroligt glad att jag har fått lära känna honom, och att jag dessutom har fått träffa fina människor omkring honom, såsom Felix.

Den där galna mannen åkte till Hawaii för ett tag sedan för att köra Ironman VM (som han kom två i!!!). Då lade han ut en bild på oss tillsammans, och berättade kort om vem jag var, samt att jag var hans inspirationskälla när det skulle vara som tuffast. Han uppmanade alla att swisha en slant till Barncancerfonden och skriva "Saga" i meddelandet för att se hur mycket de lyckades samla in i mitt namn. När han kom hem fick han reda på att det kommit in 223.059 kr i mitt namn, galet eller hur?! Så då blev det en lite photoshoot med mig och Aron som håller i ett papper med summan, så att de kunde lägga ut det på Facebook och tacka alla som varit med. Och jag tackar självklart jag också!!

De stannade i mer än fyra timmar haha, vilket inte riktigt var meningen då de skulle ta sig ända till Örebro den kvällen, och det tar ju några timmar. Men allt går om man vill sa Aron, som skulle sitta i passagerarsätet och sova haha.

När de farit iväg packade vi våra saker och drog till sjukhuset. Då hade jag allra helst hoppat i min egna sköna säng. Men det kändes faktiskt inte alltför jobbigt att åka dit, skulle ju bara stanna under natten.

Gillar

Kommentarer

Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Vad kul att dem samlade in så mkt pengar 😊👍
nouw.com/mrsfunkys
Pias
Pias,
WOW, fantastiskt 👏 👏 👏 Kul 😊
nouw.com/pias
Ulla B
,
Åh en så fin bild på dig, den nya i vinjetten menar jag. Du är så himla vacker! Jag läser också om Aron som startar företag med bl.a. Thomas Fogdö. Vilka vinnare! Du blir säkert oxå en vinnare! Kram!
Jenny
,
Wow så himla roligt!! 👏🏻😀💪
Elisabeth
,
👍🏻 fantastiskt. Ni är otroliga förebilder ni två underbara människor ❤️
PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Gud va bra jobbat 👏🏻👏🏻👏🏻❤️
nouw.com/patricciabergsten