Fick en ros av servett

ÅÅååh vad jag saknat er. Tanken varje kväll har varit att jag ska skriva, men så fort jag lägger mig ner blir jag svintrött och lyckas somna med datorn på magen haha!

Lördag 19/11

Jag, Amanda och hennes mamma stannade som sagt i Stockholm över natten på ett jättefint hotell. Frukosten var helt UNDERBAR, åt belgiska våfflor och en massa frukt. Fun fact, jag hatar frukost och har alltid gjort, därför brukar jag normalt sätt inte äta frukost om inte mamsen tvingar i mig. Men hotellfrukost är ju för gott och en helt annan grej. Jag som annars knappt äter slukade typ en hel honungsmelon själv, plus en MASSA annat. Fun fact numero doce, jag älskar honungsmelon, och om jag fick leva på endast en sak här i världen så skulle det nog vara honungsmelon, sorry Kiwi. Okej, frågan är ju om det ens var någon som tyckte mina "fun facts" var roliga?! Hehe!

Amanda och hennes mamma behövde åka hem redan vid klockan 11 för att gå på kalas. Och det var planerat att jag också skulle följa med dom hem till Uppsala. Men egentligen ville jag stanna ett litet tag till eftersom vi knappt hann med någon shopping alls dagen innan, men tänkte att jag fick åka tillbaka någon annan dag istället. Men då kom min moster Kerstin som en räddande ängel och berättade att hon också var på besök i Stockholm, och också tänkt att gå runt i affärerna. Så det passade helt perfekt.

Vi hade det superroligt, och när regnet kom bestämde vi oss för att avsluta den lilla shoppingen med en liten fika. Vi satt där länge och pratade om allt möjligt. Helt plötsligt såg jag i ögonvrån att det kom en man bakom mig. Han lade sin hand på min axel och viskade "because you are so beautiful". Sen lade han en ros gjord av en servett på bordet, gav mig ett leende, och gick ut. Först fattade jag ingenting, och sen frågade Kerstin om han hade skrivit sitt nummer i rosen. Mycket riktigt stod det ett litet nummer där. Kanske ska påpeka att mannen såg ut att vara 35+, så inget för mig. Men ett leende på läpparna fick jag iallafall.

På kvällen åkte vi hem till Lavemarks för tacokväll. Det har blivit en liten tradition. Vi hade det jättemysigt som vanligt, men sedan började jag och mamma tyvärr bråka. Så det slutade med att jag åkte hem ledsen, verkligen så tråkigt avslut på kvällen. Men just nu när jag mår dåligt och har ständig smärta så är jag väldigt lättretlig och blir arg. Det är tufft för mamma också, jag behöver mycket hjälp. Det är mediciner hit och dit, läkarsamtal och HSV (hemsjukvården) osv, och sen måste hon också orka att ta hand om sig själv. Vi är nästan med varandra dygnet runt. Och när vi båda två är starka individer så blir det ibland för mycket, och en hel del bråk. Vi är sams nu iallafall och har beslutat oss för att det vore bra att prata med någon professionell om våra problem, så don´t worry, detta klarar vi också oss igenom!

Söndag20/11

I söndags hände det inte mycket. Det var typ en sådan där vanlig tråkdag då man sover halva dagen, och sen städar lite. Men sådana dagar är sköna dom med. Tog mig till pappa iallafall, saknat andra sidan av familjen också. Och alltså Rocky, min lilla plutt, hur kan det finnas så otroligt mycket kärlek i en sådan liten kropp. Otroligt mycket han ger mig! Frågan är ju om det finns något bättre välkomnande än att öppna dörren och Rocky kommer skuttandes i raketfart och tjuter av lycka. Eller när han kommer och slickar mig i ansiktet när jag är ledsen (ja, ofräscht men gulligt haha). Sen så är det så himla värdefullt för mig att ha någon att sova med, nu när jag känner mig så himla ensam. Han är ingen människa, och det är just det som är skönt, han är så kravlös, inga förväntningar, utan bara finns där som ett stöd på något sätt. <3

Gillar

Kommentarer

Ulla B
,
Det var verkligen gulligt av den okända mannen att ge dig en ros. I dessa #metoo tider är det hoppfullt att det finns män som vet hur man uppför sig. Och visst är du vacker! En annan sak som var kul: Jag äter aldrig frukost, har inte gjort sen jag fick bestämma själv. (för sisådär 55 år sedan, idag är jag 70 år) Men, hotellfrukost, DET är nåt helt annat!! Då äter jag massor! När min man levde och vi var på hotell brukade jag väcka honom vid 6-tiden på morgonen för att "vi skulle äta frukost juh! " Så är det för mig. Kram från mig till dig!
Pias
Pias,
Saga, det är ömsesidigt, man saknar dina tankar o funderingar när du är borta från bloggandet ett tag. Klart din mamma o du tar er igenom, kram till dig.
nouw.com/pias
Marie
,
Svårt att bli så beroende av sin mamma i en ålder då man egentligen ska frigöra sig! Men ha inte dåligt samvete, konflikterna hade kommit även om du hade varit frisk - det är naturligt! Men naturligtvis mycket känsligare nu!
Zahraajami
Zahraajami,
milefjords
milefjords,
Väldigt gulligt ändå! Du måste känt dig varm i hjärtat.
nouw.com/milefjords
Malin
,
❤❤❤
Idaismyname
Idaismyname,
Åh, vad fint ändå ❤
nouw.com/idaismyname
Helene K
,
De man älskar vågar man också bråka med så det är inget konstigt och det fixar ni galant! Vad gulligt med rosen. Hoppas du får en fin fredag <3
Anja
,
"because you are so beautiful" - håller med! På ALLA plan!
Camilla
,
Åh vad underbart att moster dök upp ❤ så mysigt ni hade det. Bra att du och din mamma har hjälp, man lever ju väldigt tätt i sjukdomsperioden, som jag skrev på Instagram jag minns det så väl, behövde ju hjälp med allt från att duscha osv osv Stör Kram Camilla ❤