En söndagsöverraskning

I söndags kom Boris René hit, ni vet, han som är med i möjligheter-tour tillsammans med Aron. Han kom som en överraskning faktiskt. Jag visste att det var någon som skulle komma, men hade ingen aning om vem. Blev så glad när Boris knackade på dörren! Först pratade vi om min galna vecka här på sjukhuset, och sedan blev det lite prat om honom och turnén.

Jag fick en massa beröm av honom. Alltså, jag har så svårt att ta emot beröm. Jag kan på något sätt inte förstå hur folk kan bli inspirerade av mig, det är ju han som är cool?! Jag får en hel del fina kommentarer av er läsare också, vilket jag uppskattar oerhört mycket! Det är så himla svårt att ta emot och fatta. Därför blir jag extra ställd när någon säger det till mig personligen.

Han sjöng och spelade gitarr, två låtar han hittat och tänkt på mig. Så himla vackert och jag blev så himla berörd. Blir så otroligt imponerad hur man kan ta alla toner sådär perfekt som han gjorde. Så himla glad att han kom, gav mig så mycket energi.

Efter Boris lämnat så blev det häng i sängen resten av dagen. Huvudet gjorde fortfarande ont, och jag orkade helt enkelt inget annat. Ville så gärna kolla på tjejernas match men gav upp den planen. Men jag tror det var bra. Min kropp var helt slut, och det var nog bra att få en lugn helg faktiskt, veckan har ju varit kaos så jag behövde nog lite lugn och ro.

När jag vilat upp mig lite blev jag taggad på att ta tag i lite saker, svara på mail, sms osv. Så skönt att få pricka av lite på listan, det har nämligen stressat mig en hel del. Men grejen är att när man svarar på sms svarar folk tillbaka, och så var man tillbaka på ruta ett. Misstolka mig inte, är superglad över alla sms. Har fått så otroligt mycket nu när jag ligger inne, och jag har varken ork eller tid att svara. Jag hoppas att alla ni som skickat till mig förstår varför ni inte har fått ett svar!

Sedan kom Knut med sushi, måste ju hålla i kunskaperna med pinnarna! Det gick väl sådär, min soya såg ut som ett slagfält efteråt haha. Men vi hade riktigt kul, och som vi skrattade åt hur dålig jag var. Men själv skulle jag ändå säga att jag var rätt duktig, jag är ju ändå nybörjare! Sedan mys framför en film, bästa sätt att avsluta veckan med!

Sänkte epiduraldosen också, riktigt lågt. Från 14 ml/timme i fredags + smärtgenombrott var sjätte timme, till 4 m/timme helt smärtfri. Bra va?!

Lagt märke till klockslaget jag lade ut detta?! Haha, bevis på vilken nattuggla jag är! Godnatt på er, eller kanske godmorgon rättare sagt?!

Trot eller ej men vi matchade omedvetet, och inte heller visste han att min favoritfärg är gul. Kunde ju inte bli mer rätt!

Gillar

Kommentarer

ullijonsson
ullijonsson,
Fuck cancer 😖 Du är är bara för underbar & go,en varm Styrkekram skickar jag till dig ❤️
nouw.com/ullijonsson
GummaM
,
Bästa Saga! Vi vill marinera Dig i kärlek. 😉 / M
Linda Söder
,
Jag tänker på dig, massa styrkekramar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Anna
,
Saga 🌻🐝
Ulla
,
Undrar så hur Du mår Saga...Kram 🍁💞🍁🤔
Joanna
,
Säger som Ulla jag undrar också hur du mår Saga!?? Kram!🌸💛🤔
Nettan och Jonna
,
Fina goa Saga vi tänker på dig varje dag, minut sekunder. Många Styrke Kramisar❤❤
Ann
,
Fina Saga❤💛❤💛❤💛❤
Anki
,
Styrkekramar💛💛💛💛
Sabina
,
stor kram och hoppas du är ok! 💞💕❤