Röntgen gick bra!

Röntgen gick jättebra för mig igår! Med lite morfin och lugnande fixar jag allt haha. Sådan lättnad att få den ur världen för ett tag. Om någon vecka är det dock dags för CT igen för att kolla efter metastaser. Hatar tyvärr CT också, kontrasten man får in i blodet gör så att jag mår så fruktansvärt dåligt. Men det tar vi när det väl är dags.

Orkade inte gå i skolan igår heller. Kände att det blev lite för mycket med både röntgen och skola, då det tar så otroligt mycket energi för mig att åka till sjukhuset. Så istället blev det en liten sovmorgon. Försökte spela in frågestunds-videon. Det gick inte som jag hade tänkt mig. När jag satt i minneskortet i datorn såg jag nämligen att halva videon var ur fokus, alltså jättesuddig.. Vilket sög!

Efter röntgen så hämtade jag upp Knut, och vi åkte hem till honom. Därav inget inlägg igår. Vi lagade tacos och bara tog det lugnt. Sedan fräschade vi upp oss lite, och tog moppebilen till en födelsedagsfest. Supertrevliga människor och härlig stämning. Dock var både jag och Knut trötta, och han jobbade idag, så vi åkte hem innan tolvslaget. Riktigt tacksamt att ha en bil vid sådana här tillfällen, slippa krångla med bussar.

Knut stack till jobbet tidigt, men jag var helt slut och sov vidare. Vid 11 lyckades jag äntligen komma upp, för att kunna åka hem. Kändes jättekonstigt att vara hemma hos Knut när inte han var där haha.

Gjorde ett andra försök med videon idag, men det ville sig inte idag heller. Ljuset blev jättekonstigt. Så jag får försöka mig på det där ännu en gång imorgon. Tredje gången gillt, eller hur?!

En sväng till stan mot kvällningen, för att hänga och käka middag med lite tjejkompisar, orkade jag iallafall. Det var väldigt mysigt!

Men nu, nu ska jag bara ta det lugnt, kolla på en serie och sedan sova. Känner mig såååå sliten! Natti!

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Så skönt att det gick bra!!nouw.com/charlottelinden
Carola Salén
Carola Salén,
Så skönt att det gick bra!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229