Skitmorgon!

Idag hade jag en riktig skitmorgon rent ut sagt. Jag behövde gå upp tidigt, för att hinna med bussen 07.30. Var stressad, och prioriterade bort frukosten, innan jag drog iväg. Där någonstans blev jag och mamma osams också. Så jag hade väl inte direkt det bästa förutsättningarna för att få en lyckad och bra dag. Lyckades iallafall hinna med bussen in till stan. Och påväg till skolan frös jag hur mycket som helst, och allt kändes bara riktigt jävligt.

När jag väl kom till skolan insåg jag att jag glömt att det var idag som vi skulle ha KICK-OFF, utomhus, och med start två timmar senare! Då kom tårarna. En sådan skitsak fick mig att börja gråta. Då kände jag mig så otroligt löjlig, men allt hade bara blivit fel. Tyvärr funkar jag så att om jag haft en dålig start på morgonen, så kommer tyvärr hela dagen att vara förstörd,

Så jag åkte istället hem igen, och sov några timmar. Precis vad jag behövde. Lyckades faktiskt vakna upp lite piggare och gladare, och gjorde en nystart av dagen. Åt (=mamma glad), fixade lite i rummet, och gav videoinspelandet ett försök till. Dock gick inte inspelningen bra idag heller. Men jag tänker inte ge upp, ska försöka tills jag lyckas haha. Tänker inte säga när videon kommer, men en video ska ni få, det lovar jag!

Imorgon har jag rejäl sovmorgon, och ska därför passa på att sova ut. Har bestämt mig för att morgondagen ska bli bra, så är det bara haha!

Hoppas er vecka började bättre än min! Godnatt!

Kolla vad gulliga mamsen och Love är. Här satt de och kollade vilka svampar de hade lyckats hitta! Så söta! <3

Denna bilden lade jag upp på min instagram idag. Om ni inte redan följer mig där så får ni jättegärna göra det. Jag heter sagalundiin.

Har verkligen varit värdelös på att lägga upp bilder den senaste tiden. Ska skärpa mig på den fronten haha!

Gillar

Kommentarer

Therése,
Fin bild på dig!! Och wow vad man ser att du är lik din mamma på bilden på henne i profil 😃
m.youtube.com/channel/UCM5W96xrhlCaJewoVXq
Carola Salén
,
Godmorgon Saga! Önskar dig en bra dag idag 👊💪👍😏 Kämpa på Krigarprinssesan 👑
hannapetersens
hannapetersens,
Ta hand om dig och hoppas dagen blir bättre!
nouw.com/hannapetersens
Observer
,
Hoppas att allt löser sig. Men OM det skulle visa sig att tumören inte ger med sig så kanske det som står i länken nedan kan vara en möjlighet? Kan ju kanske vara en idé att kolla med läkarna vad de tror om det?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/cancersjuka-linneas-tumor-har-krymp
Susanne
,
Inte slarva med frukosten.... du behöver energin!!! Och dagen blir bättre!
Kämpa på fina Saga. <3