Rubriktorka 3.0

Det blev en bra dag igår trots allt. Jag fick starta dagen lugnt. Tyvärr missade jag alarmet vid kl 06, då jag egentligen ska ta mina mediciner och vaknade därför 06.45 av smärta. Tog medicinerna då istället men värken ville inte ge sig. Så blir det oftast när det har "gått för långt" tyvärr. Måste egentligen ta extra medicin redan då men vill ändå alltid prova "ifall" det kanske går över denna gången. Det gör det inte, måste sluta tro det. Så var vaken i någon timme innan jag kunde somna om igen. Fick väl någon halvtimmes sömn till, men sedan ringde klockan och jag behövde gå upp.

Så ja, sovmorgonen blev ju inte riktigt som planerat tyvärr. Men något jag uppskattade var att få göra iordning sig stressfritt. Satt säkert och sminkade mig i två timmar, medan jag kollade på film, så skönt verkligen. Började vid tolv, så jag tog bussen tidigare till stan för att hinna äta mat med klasskompisarna.

Hade bara en lektion igår men det kändes som en evighet, gjorde nämligen jätteont när jag satt ner. Lyckades iallafall ta mig igenom lektionen, en lättnad när vi slutade kan jag säga. Kan tyvärr meddela att smärtan fortsätter att stegras för varje vecka..

Jag mötte därefter upp min kompis Amanda. Vi gick på stan och kollade i lite affärer och fikade. Supertrevligt som vanligt! Ett minus var ju dock att jag hade väldigt ont då också, så någon långvarig fika blev det inte, eftersom det blir så mycket värre när jag sitter ner. Dessutom får jag svettattacker hela tiden vilket också är lite småjobbigt. Gissar på att det är biverkning av medicinerna?!

Efter skolan följde Knut med mig hem till mamma. Vi käkade middag, och tog en sväng förbi affären och köpte lite gott. Sedan kröp vi ner under täcket, kollade på film, och käkade gott. Och finns det något bättre än att få göra det med den man älskar?! Svar nej, haha!

jag "lekte" bloggare igår haha!

Gillar

Kommentarer

Ivana
,