Belöningar

Denna sovmorgon blev inte heller riktigt som jag tänkt tyvärr! Vaknade 04 imorse för att gå på toa. Men sen gick det inte att somna om. Hade såna krypningar i benen. Och efter ett tag gick det även över till smärta. Så var vaken från 04 till 06.30 hehe. Kul va?! Lyckades tillslut somna om, men behövde gå upp kort därefter för att hinna till min röntgentid...

Sedan gjorde jag min röntgen. Gick faktiskt förvånadsvärt bra idag. Såklart mår jag skit av kontrasten, men tårar slapp jag idag iallafall.

Sedan var det dags för dagens första belöning, det blev det lunch på Pizzahut. Älskar den restaurangen. Vill tipsa er om att belöna er själva när ni har varit duktiga. Så mycket enklare att klara av den jobbiga saken när man vet att man ska få en belöning efteråt!

När vi kom hem fick jag och pappa ett ryck. Vi städade båda våra bilar invändigt. Vilket verkligen behövdes kan jag säga, iallafall pappas haha! Så skönt efteråt. Har ju velat städat ett bra tag, och äntligen är det gjort. Det som var mindre skönt var att ryggen tog lite stryk. Behövde belasta ryggen så himla mycket.. Och än håller det i. Tråkigt att man måste sota för att man håller sig igång.

Sedan fick jag min andra belöning för dagen, att få vara med Knut. Vi har ätit god mat och bara tagit det lugnt. Är supertrött, så länge kommer jag nog inte stanna uppe ikväll. Imorgon ska jag spela min första innebandymatch på 1,5 år, galet va?! Ska bli så himla kul! Längtar!

Gillar

Kommentarer

Eva nilsson
,
Älskade lilla människa vad jag beundrar dig. Kram ❤️
charlottelinden
charlottelinden,
Håller med dig angående belöningar! Det är viktigt att credda sig själv ibland! 😘
nouw.com/charlottelinden
Helene K
,
Hoppas din helg varit bra, att du fått vara hyfsat smärtfri och kunnat umgås med pojkvän, vänner och familj. Håller alla tummar inför röntgen beskedet.