Höstpepp

Igår var det planerat att vi skulle flyga luftballong, men tyvärr ville inte vädret det. Vi satt och väntade på besked om det skulle gå att flyga tills bara några timmar innan det var dags för samling, då fick vi besked att det blivit inställt. Supertråkigt, men förhoppningsvis får vi ny chans snart igen.

Detta väder alltså, usch så tråkigt. Önskar verkligen att jag kunde vara en människa som älskar hösten. Men jag blir verkligen så nedstämt av regn, rusk, och mörker. Dessutom har det hänt många jobbiga saker för mig just på hösten, så jag förknippar det med ledsna saker. Någon som har tips på hur jag kan ändra den inställningen? Men snart får jag slippa höstrusket för ett tag. Jag ska nämligen till PORTUGAL, med Knut! Såå kuul! Vi åker faktiskt redan på tisdag eftermiddag. Varför vänta, haha!

Känns helt fantastiskt att få komma bort ett tag. Få andas lite. Det har varit väldigt mycket den senaste tiden, så jag behöver verkligen lite ledigt, likaså Knut. Så jag tror att det blir en välbehövlig resa. Det som oroar mig dock är min smärta. Oroar mig för hur det ska gå på flyget dock, jag får ju jätteont när jag sitter längre stunder. Dessutom har jag ju smärta hela tiden nu tyvärr. Nu är det bara ynka tillfällen som jag slipper ha ont. Usch vad det tär. Inte bara jobbigt att ha ont, utan jag blir så himla förstörd psykiskt också. Jag sover knappt på nätterna på grund av smärtan, vilket gör att jag typ alltid är trött, och blir därmed grinig och ledsen. Nej fy, vill bara slippa ha ont alltså. Önskar att jag kunde få släppa tankarna kring sjukdomen ett tag, och bara få vara. Hoppas verkligen att vi får till rätt dos med mediciner snart.

Nu sitter jag och lördagsmyser i soffan tillsammans med min underbara Cissi. Trevlig helg på er!

Här låg jag och Knut och mös igår! Det är iallafall en positiv sak med hösten, att få ha såna här gosiga kvällar! Stort tips!

Gillar

Kommentarer

Sara,
När jag hittade till din blogg så fastnade jag direkt, din styrka och ödmjukhet inför livet har haft stor inverkan på mig. Jag förlorade min bror i leukemi för flera år sedan. Just då förstod jag nog aldrig riktigt vad han gick igenom trots att det var så nära, för han ville inte prata och händelseförloppet var över på mindre än ett år. Men när jag läser dina inlägg så känner jag sån oerhörd sympati för dig och sån ödmjukhet inför livet. Du är så värd att få komma iväg på en resa, bort från det här vädret och jag hoppas verkligen du kommer kunna njuta trots omständigheterna.
saraericas.se
Pias
Pias,
Å vad det låter klokt, dra iväg ett tag. Ha det gott : )
nouw.com/pias
Naatly
Naatly,
Hoppas det går bra med smärtan! Hur lång tid tar det att flyga dit? Låter i alla fall underbart att komma iväg ett tag ❤️
nouw.com/naatly
E
,
Känner igen det där med att man förknippar en viss årstid/ett visst väder med dåliga saker för att det tidigare hänt något hemskt då. Det som har funkat bäst för mig är att, precis som du redan gör, göra roliga nya saker så att man får nya bättre minnen och att umgås med personer som gör en glad. Och sedan också att hitta sätt att slappna av och vara nöjd. Jag brukar läsa böcker. Det är något som jag tycker om oavsett årstid, så om jag har fått in känslan av att det är en bra och avslappnande aktivitet som gör mig glad under t.ex. sommaren, så kan jag ta med mig den aktiviteten till hösten, och egentligen överallt. Måla kanske skulle kunna vara en sådan grej i ditt fall?
Ulla
,
Så klokt av dig att åka iväg och så bra att Knut följer med. Hoppas ni får en riktigt härlig resa! Du har inte nämnt skolan på et tag. Har du avbrutit den? Den här hösten blir nog bra för dig och jag hoppas du kan spela bandy som du ju älskar. Tänker nästsn slltid på dig och även jsg hoppa på att ett Under ska ske. <3
eva
,
njut och ha det så kul som möjligt, hoppas att du inte behöver ha så ont , många styrkekramar till er båda
Elisabeth
,
Bästa Sara o Knut. Jag önskar att ni får en bra resa med mkt värme o sol som värmer dig i hela kroppen. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Margareta
,
Ha så jättekul!
Carola Salén
,
Hej Saga, du underbara unge 💖du beskriver din vardag så fint när du igentligen har det mycket jobbigt med smärtpåslag hela tiden. Tack för att jag får dela din dag 🙏 Bamse kramar till dig Krigarprinssesan 👑