Fånga dagen med en bild

Söndag, och ingen söndagsångest här inte. Hoppas ni också slipper det! I skrivande stund är jag faktiskt väldigt glad. Jag har varit väldigt produktiv idag, och lyckats bocka av flera punkter på göra-listan, sådana där saker som stressat mig under en längre tid. Jag är absolut inte klar, men har kommit en bit på vägen iallafall.

Idag sov jag ut ordentligt ännu en morgon. Stackars Cissi låg vaken flera timmar innan jag lyckades slå upp mina ögon. Men det gick ingen nöd på henne iallafall, hon underhäll sig själv med lite serier på iPaden. Skönt att ha vänner som förstår varför jag sover så länge som jag gör, och som inte stressar mig att gå upp. Så ja, dagen började segt, vilket jag faktiskt verkligen uppskattade.

Vi åkte vi in till stan. Främsta anledningen var att vi ville vara med på ung-cancers pärldag, som var idag. Frivilliga samlas för att pärla sådana där "fuckcancer"-armband, som sedan säljs för att få in pengar till föreningen. Så vi åkte dit, och möttes av en superlååååååång kö. Att först behöva stå och vänta i typ en timme, för att sedan behöva sitta och ha ont medan jag pärlar... Nej, det kändes inte så lockande. Därför strök vi tyvärr den planen, och åkte därifrån. Tanken var iallafall god, och jag kan nog tänka mig att det ändå blev många armband pärlade.

Istället åkte vi till MediaMarkt och köpte en kamera. Och inte vilken kamera som helst, utan en polaroidkamera, en sådan som printar ut bilden i pappersformat på en gång. Så som det funkade förr i tiden. Har velat haft en sådan sedan jag var med Vickan i fjällen i våras, och man fick testa gratis i backen (någon reklamkampanj). Så himla kul! Och nu när ni har varit så otroligt snälla och skickat in en massa pengar, så kände jag faktiskt att jag ville köpa en sådan. Har inte hunnit använda den ännu, men tänker att jag kommer ta en hel del bilder nu när jag drar utomlands. Så taggad! Det är lite "fånga dagen" då man får fram bilden direkt. Betydligt charmigare än att bilderna hamnar i en dator, och sen glöms bort.

Och nu till en sak som är helt chockerande. Saga har börjat packa, två dagar innan avfärd?!?!!? Det har typ aldrig någonsin hänt. Jag är den som packar en timme innan jag drar, och därmed glömmer hälften. Känner mig riktigt stolt haha! Vi ska bara resa med handbagage, och då gäller det att packa smart. Bara medicinerna och kamerorna kommer att ta jättemycket plats haha. Så vi får se hur detta går. Mamma har iallafall varit så sjukt duktig, och suttit och hållit på med intyg och mina mediciner nästintill hela dagen. Det är verkligen inte enkelt att resa med så mycket knark som jag gör haha. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig! Tack världens bästa mamma!

Här har ni polaroidbildena från i vintras när jag var i Sälen med Vickan! Bara älskar dessa! <3

Här har ni vår goda lunch från idag! Kan ju säga att jag fick Matkoma deluxe! Lite jobbigt just nu då jag känner att jag knappt har någon aptit alls! Är hungrig men tanken på mat får mig att känna mig illamående.. Någon som vet vad man kan göra åt det?!

Gillar