Här och nu

Hej och förlåt för att jag har varit frånvarande. Eller nej, förresten, jag ska inte säga förlåt. Jag har försökt och maxat varje sekund jag fått här och har därför prioriterat tiden på andra saker. Ni förstår!

Så, vad har jag gjort då?! Vi har b.la. sovit ute under bar himmel. Vi flyttade ut vår bäddmadrass till balkongen, och sov där under natten. Jag älskade det, så himla fridfullt ovh lugnande! Sov hundra gånger bättre utomhus då det var så svalt. Medicinerna gör så att jag får världens svettningar, och vaknar därför minst tio gånger per natt pga det, sen får jag dessutom plussa på alla gånger jag har ont också. Så nätterna som ni förstår är inte så rofyllda hos mig. Men den där natten sov jag som sagt jättebra, tyvärr gjorde stackars Knut inte det. Jag låg med underkläder och en tunt täcke och kände att jag hade en helt perfekt temperatur, medan Knut låg med sitt mjukissett, täcke, och två filtar, och nästan låg och huttrade. Men en natt där ute fick jag iallafall, så jag är ändå nöjd haha. Finns det något mer lugnande än att titta upp på en stjärnklar himmel under tystnad?!

Något mer roligt vi har gjort då?! Jag har lärt mig att äta med pinnar! Något jag aldrig kunnat förut, har inte haft tålamod att träna. Men nu har Knut lärt mig och jag åt min första middag med bara pinnar i förrigår. Bättre sent än aldrig, eller hur?! Heja mig haha!

Igår åkte vi in till city, och strosade runt på ett shoppingmall. Något vi längtat efter hela veckan, de har nämligen lite roliga affärer här, som ej finns i Sverige. Lyckan när jag fick veta att de har Primark här haha! Säkert inte alls många som vet vad det är för affär, men det är en affär med alla möjliga slags onödiga grejer egentligen. Fina grejer, och superBILLIGT. Perfekt för mig alltså! Så där lade jag mycket pengar men fick med mig en hel DEL saker också haha. Materiell lycka!

Idag blev det stranden igen, för att fånga lite D-vitamin och färg. Det har blivit strandhäng två gånger faktiskt. Egentligen tänkte vi inte alls ligga nere vid stranden, men vi har haft så otroligt tur med vädret, 25+ nästan varje dag. Helt fantastiskt! Så ledsen att det knappt blivit någon strand alls för mig detta år, älskar ju verkligen havet och sand mellan tårna! 

Med blandade känslor åker vi hem imorgon. Ska bli skönt att få komma hem och varva ner lite, få känna mig trygg igen med sjukhuset nära. Men också tråkigt, eftersom jag inte vet om jag kommer att kunna resa något mer i framtiden. Känner verkligen att resa är det jag vill göra, finns inget som gör mig så glad som det. Att få upptäcka världen och ta en massa coola bilder. Så jag hoppas och önskar verkligen att jag kommer vara i skick för att kunna resa någon gång till iallafall!


Hurni! Jag har äntligen lärt mig tycka om sushi! Eller, jag tycker inte det är äckligt längre haha!

Gillar

Kommentarer

Ann
,
Åh va skönt att höra att du har haft det bra, fina Saga ❤
Carola Salén
,
Hej Saga, så skönt för dig att kunna sova utomhus och njuta av himmelen, synd bara att Knut frös 😬. Hoppas du får bra hemresa, kämpa på Krigarprinssesan 👑 Bamsekram 💖
Pias
Pias,
Vad underbar läsning, såklart MÅSTE det bli fler såna upplevelser i din framtid, jag hoppas o tror xx
nouw.com/pias
Elsa
,
Jag vet ÄLSKAR också primark 😘