Femte DM-guldet

Och så helt plötsligt var helgen slut.. Kan tiden sluta gå så himla fort?!

Ni kan inte gissa vad jag gjorde igår?! Jag spelade min första innebandymatch, för första gången efter 1,5 år. Och jag bara älskade det! Grät lyckotårar helt ärligt. Älskar innebandy, och jag älskar SIRIUS. Matchen gick grymt bra iallafall. Vi vann med 3-0, alltså höll jag nollan. Är så grymt imponerad över mig själv alltså. Lyckades spela en match på 30 minuter efter bara en träning. I slutet blev det riktigt tufft dock. Benen bara skakade på grund av den hårda ansträngningen. Men jag gjorde det!!!

Vi har haft DM (distriktmästerskap) hela helgen. Igår blev det tre matcher, två vinster och en oavgjord, vilket ledde till att vi gick direkt till final idag. Så idag var det dags för finalen. Var riktigt nervös, även fast jag inte skulle spela. Ville så gärna vinna! Det var en riktigt bra match från båda lagen, men det slutade med att vi vann med 4-1. Blev så lycklig, älskar mitt lag så mycket. Detta blir härmed vårt femte DM-guld. En helt perfekt start att börja innebandysäsongen med.

Igår var det Kulturnatten här i Uppsala. Absolut inget märkvärdigt enligt mig, men resten av Uppsala verkade tycka det haha. Ännu en anledning till att dricka och gå på fest haha. Så det var verkligen proppfullt på stan. Jag däremot höll mig borta från stan nästan hela kvällen, och träffade istället ett tjejäng och åt middag med dem. Supertrevligt verkligen! Det blev dock en riktigt sen kväll för mig, kom inte hem förrän vid tolv. Var helt slut efter dagen. Innebandyn tog verkligen hårt på min kropp.

Och idag, har det inte hänt mycket, förutom innebandymatchen. Hade ont i huvudet och kände att jag behövde vila upp mig lite idag, och sov därför typ hela eftermiddagen. Imorgon ska jag försöka ta en så lång sovmorgon som jag bara kan. Jag kommer faktiskt stanna hemma från skolan imorgon, då jag verkligen inte känner för det. Har en hel del jobb att ta tag i, som verkligen behövs göras, så jag tänkte att jag gör det istället. En stor anledningen är också att vi ska gå igenom tumörsjukdomar imorgon på lektionen. Det tar tyvärr emot, känns verkligen inte bra att sitta och lyssna på.


Och här nedan har ni mig! :)

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Va härligt! Ett stort grattis till dig, kram
Ingela
,
Jag blir så glad, när vi ses😊
Gittan
,
Du är FANTASTISK, grymt bra jobbat och grattis till guldet🥇
matilda
,
fint armband på kaptenen
EGillberg
EGillberg,
Grattis till guldet! 😊 Vad roligt att du kunde spela!! 😊
nouw.com/egillberg
Carola Salén
,
Så jefla kul att ni vann och att du höll målet stängt, tjoho😜 Kämpa på Krigarprinssesan 👑