Att lyckas vara glad trots det jobbiga

Eftersom denna vecka inte har varit som de "vanliga" har jag inte berättat för er vad jag har haft för mig dessa dagar. Därför tänkte jag göra en liten sammanfattning.

Måndag

I måndags firade jag och Knut månadsdag. Vi har ju inte varit tillsammans länge, men vi ville ändå "fira" det lite. Så han kom hem till mig, och vi lagade god mat till middag. Sedan klippte jag Knuts hår, ja, ni vet såna där grejer man brukar göra på sina månadsdagar haha! Jag själv tyckte det blev jättesnyggt, och Knut började inte gråta när han ställde sig framför spegeln, så där får man väl vara nöjd, eller?! Nej, skojade bara, han blev också jättenöjd, om han talar sanning vill säga! ;D

Tisdag

I tisdags fick vi det jobbiga beskedet. Efter det tuffa läkarsamtalet beslutade vi oss för att göra något roligt, istället för att ligga hemma och vara ledsna. Så jag och Knut gick ner på stan, kollade lite i affärer, i väntan på att vår bio skulle börja. Vi såg Annabelle 2. En film som jag verkligen velat se, men som Knut tidigare vägrat. Men i tisdags var han gullig och gick med på det. Det skulle han inte gjort... Den läskigaste filmen jag någonsin sett! Satt typ i Knuts knä under hela filmen, med en jacka som täckmantel, ifall Annabelle möjligen skulle komma och attackera oss. Allt blir ju så mycket läskigare när man kollar på bio också, mörkt och så himla högt ljud. Och trots att jag blir livrädd för dessa filmer så älskar jag skräck. Så konstigt ju?!

Onsdag

I onsdags tog jag det riktigt lugnt. Sov en hel del, och kollade lite shopping på internet. Jag bestämde mig för att äntligen beställa hem den där klockan, som jag har önskat mig så länge.

På kvällen åkte jag till vår innebandy"träning". Dock blev träningen inställd, då jag skulle berätta för laget om mitt besked. Riktigt tungt var det att berätta för dem, och jag kan säga att det var gråtkalas deluxe. Men det vi kom fram till var iallafall att vi ska ha världens bästa säsong, och göra en massa roliga aktiviteter tillsammans. Världens bästa lag! <3

Torsdag

Förmiddagen igår försvann, sov nämligen bort hela, som vanligt. Måste säga att det är så galet skönt att få sova ut på dagarna och vakna pigg. Jobbade lite på dagen och sedan åkte jag och hämtade Knut efter skolan. Sedan åkte vi hem till honom där vi badade. Verkligen så mysigt att tända lite ljus, ligga i ett varmt bad, och kolla på serier tillsammans med favoriten. Något som måste bli en rutin, blir verkligen så avslappnad det.

Fredag

Tidig morgon för mig imorse, efter att sovit ut nästintill hela veckan. Sov hos Knut, och han går ju i skolan som de normala tonåringarna gör. Så jag skjutsade honom till skolan, och sen körde jag vidare hem. Laddade om med två timmars sömn, och åkte därefter in till stan för att möta upp fina @missmoa för en fika. Så härligt att vi funnit varandra! Hon är en sådan fantastisk tjej, och vi är så lika på många sätt. Sedan blev det bio ännu en gång med Knut och även hans kompisar. Denna gång blev det den hypade filmen IT. Jag tyckte faktiskt inte att den var så bra, medan Knut älskade den haha!

Och nu ska jag sova, är så galet trött. Puss och godnatt!

Och här har ni min nya klocka! Har verkligen velat haft den ett bra tag nu och om det är något jag har lärt mig så är det att livet är för kort för att inte unna sig lite saker ibland. Och tyckte faktiskt att jag förtjänade den också efter allt detta jobbiga! Jag älskar den!

Gillar