Sövning imorgon

Tanken var att skriva ett inlägg igår, men det fick jag inte. Cancern ville nämligen inte samarbeta igår.

Okej, här kommer en liten sammanfattning. Igår kväll/natt var det kaos. Jag hade en sådan fruktansvärd smärta. Kommer verkligen inte ihåg sist jag fick så ont som jag hade igår. Mamma ringde till avdelningen igår säkert sju gånger i ren panik, då vi inte visste vad vi skulle ta till, när "vid behov-medicinen" redan hade överskridits. Under tiden låg jag i sängen och sparkade i väggen så hårt jag kunde för att försöka distrahera smärtan, vilket inte alls gav någon effekt. Helst av allt hade jag velat åka in till sjukhuset för att få morfindropp. Men vetskapen om att jag skulle behöva sitta i en bil i drygt en halvtimme lockade inte sådär jättemycket. Smärtan blir ju nämligen tusen gånger värre när jag sitter ner. Vi övervägde faktiskt även att skicka hit en ambulans. Men på något vis lyckades jag till slut somna. Blev dåsig av medicinerna, och det gick åt så otrolig mycket energi av att ha så ont, så jag antar att det var därför det gick.

Vaknade och behövde ta medicinerna imorse vid sex, och efter det var det omöjligt att somna om. Så min planerade sovmorgon blev inställd. Hade ont både i magen och i tumören. Allt känns bara värdelöst när det blir så. Jag vill inte äta, tar mig inte för något, och blir irriterad på allt och alla.

Eftermiddagen tillbringades på sjukhuset. Möte med läkare, provtagning, samt gick igenom morgondagen. För imorgon är det dags för biopsi, och jag måste därmed sövas. Är livrädd om jag ska vara ärlig. De ska stoppa in en nål in i tumören ca tio gånger. Och nu snackar vi inte en fjuttig liten nål, utan nu blir det storlek XL! Gissar att smärtan efteråt stavas "svinont". Jag räknar med att stanna kvar på sjukhuset under natten, vilket känns sådär. Får världens ångest över bara tanken.

En trött Saga fick äntligen åka hem efter att ha spenderat typ hela dagen uppe på avdelningen. Så skönt att få komma hem! Hann vila upp mig innan Knut kom hit. Och han tog med sig en liten överraskning till mig, nämligen en jättefin, stor blombukett! Alltså världens finaste kille, vad har jag gjort för att förtjäna dig!? <3

Nu säger jag godnatt! Om jag orkar kikar jag in här imorgon! Om jag orkar kanske jag uppdaterar lite live från min snapchat, så följ mig gärna där, har öppen story - lundinsaga.

Och här slappade jag typ hela dagen! Fungerar jättebra mot min smärta! Får koncentrera mig på något annat! Någon som vill sponsra mig haha?!?!

Reunion med Rocky! <3

Och här är den fina blombuketten Knut kom med! <3

Gillar

Kommentarer

Ullis
,
Åhh vad jag önskar att jag hade möjlighet att köpa en sådan massagestol till dig!! Kan inte betala hela själv men hade inte du startat en insamling någonstans (för flera månader sedan, fanns en länk här på bloggen). Tror att de går att hyra också. Ska försöka kolla upp det!
Elisabeth
,
Jag vill gärna sponsra en del till stolen. Lägg gärna ut vart vi kan sätta in pengar. Hoppas det går bra med biopsin. Skönt att du blir sövd. Kram från E
sara
,
håller med ovanstående! vill gärna ge pengar till en insamling för att du ska kunna få en sådan massagestol❤
Malin
,
Jag skrev för några dagar sedan Sagas nr. 070 624 57 37. Det kan man swisha en valfri slant till. Många bäckar små!!!
Pias
,
Lider så med dig finaste tjejen, hoppas det går bra idag.
Ullis
,
Hej igen! Svarar nu egentligen mest till er som vill hjälpa till att sponsra stolen. Jag swishar mer än gärna till Sagas nummer men har ni någon idé om hur vi kan sprida det här så att fler får möjlighet att vara med och hjälpa till? Tänker på t.ex. bloggar, facebook och liknande. Jag har tyvärr ingen blogg och jag använder knappt sociala medier men ni andra som läser här och följer Saga kanske har välbesökta bloggar? Eller någon annan bra idé?
Sara C
,
Jag vill också vara med och sponsra till nåt som får dig att må gott Saga. Jag vet dock inte hur vi bäst går tillväga. Nån som har erfarenhet eller tankar kring detta? Jag är gärna med å startar en insamling men gärna tillsammans med nån mer.
Anki
,
Ska tänka på dig imorgon❤ kram
Mikaela Eklund
,
❤️❤️Kram❤️❤️
Pias
Pias,
Nu finns det en insamling till Saga på https://www.gofundme.com/sagalundin
nouw.com/pias