Operation avklarad!

Hej! Jag är otippat på hemmaplan. Faktiskt chockad själv över hur bra det gick idag!

Morgonen var jobbig, mycket tankar och mycket ångest. Var så fruktansvärt rädd för att det skulle göra lika ont som förra gången. Vid 12.30 var vi på sjukhuset. Det första jag gjorde när vi kom dit var att slänga mig in i duschen. Man måste nämligen duscha ordentligt innan varje operation för att förhindra infektioner. Så det blev en dusch igår kväll, byte av sängkläder, och så ännu en dusch när vi kom till sjukhuset idag. Efter duschen var det dags för ännu en omgång av provtagning, samt isättning av PVK.

Klockan 14 var det dags att rulla ner till operation. Jag fick väldigt mycket lugnande, men ändå slutade det med att jag grät en massa, precis när de skulle söva mig, för att jag var så himla rädd. Men det gick snabbt, och dessutom var mamma med mig och höll min hand medan jag somnade.

Vaknade på uppvaket i lite panik. Det kändes typ som om jag sovit i en sekund och där och då fattade jag inte riktigt vart jag var. Var väldigt groggy ett tag hehe, så jag frågade vissa frågor tusen gånger om. Efter att jag hade vaknat till lite och fått i mig en piggelin fick jag åka upp till avdelningen igen. Behövde inte vänta länge förrän Knut kom, och tydligen hade jag tjatat om honom ända sedan jag vaknade haha. Själv har jag dock inget minne av detta. När han kom var jag fortfarande väldigt borta i huvudet, men kommer ihåg hur otroligt glad jag blev iallafall. Ååh vad han är fantastisk!

Vid 19 kvicknade jag till. Bytte om från sjukhuslinnet till mina vanliga kläder, och lyckades dessutom vara uppe och gå lite. Kändes riktigt skönt. När jag insåg att det inte gjorde så jätteont längre, fick jag äntligen bli av med PVKn också.

Vid 22 lämnade vi sjukhuset. Vi skjutsade hem Knut, och sedan åkte jag och mamsen hem. Är så glad över att de båda var där, kände mig väldigt trygg med dem. Nu ska jag försöka hoppa isäng och sova. Är supertrött trots att det ända jag gjort idag är att ha sovit. Nu får vi hoppas på en smärtfri natt! Och hurni! Tack ännu en gång för alla kommentarer, det är ni som får mig att fortsätta kämpa! Natti! <3

Gulligt va?!

Detta bjöd jag på på snapchat idag! Ni får ta mina texter lite oseriöst, var ju drogad liksom haha!

Gillar

Kommentarer

Helene K
,
Skönt att höra att det gick så bra , en verklig kämpe är du! Härligt att du har Knut vid din sida!
Annika
,
Hej Saga! Så skönt att det gick bättre än du förväntade dig med biopsin och att du idag får vakna hemma i din egen säng. Mentalt var jag med dig igår! Du är beundransvärd som mitt i allt kan är så positiv och tar till dig kärleken som gör dig trygg! Kramar Annika
Anja
,
Underbara nyheter!
Naatly
Naatly,
Skönt att det gick bra ❤️ Hoppas smärtorna håller sig borta! Massa kärlek ❤️
nouw.com/naatly
Amy
,
Du är så stark, vilken kämpe! SÅ glad att det gick bra <3
Sara
,
Fantastiskt att det gick bra, kämpe <3
Sara,
Du är så förbannat stark, verkligen en förebild!
saraericas.se
Ulrika
,
Du är fantastisk, så tappert som du kämpar! All beundran till dig för det, för ditt mod och din generositet i bloggen där du delar med dig om något så svårt och tungt att bära. Värme, kraft och mod önskar jag dig!